بررسی احداث نیروگاه فتوولتائیک متصل به شبکه در شهر گناباد و مقایسه شرایط عملکرد سیستم در شهرهای برلین، پکن، توکیو و گناباد با استفاده از نرم افزار Pvsyst

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 980

فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICELE01_008

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

چکیده مقاله:

هدف این مقاله بررسی و ارزیابی طراحی سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه با ظرفیت 100 کیلووات برای شهرستان گناباد می باشد. در این مقاله پس از آشنایی با سیستم های فتوولتائیک به بررسی شرایط شهر گناباد از لحاظ جغرافیایی و تابشی برای احداث نیروگاه فتوولتائیک متصل به شبکه پرداخته می شود. در طراحی از ماژول و اینورتری که بالاترین راندمان را حاصل کند، استفاده شده و با استفاده از نرم افزار PVsyst شبیه سازی ها صورت گرفته است. شبیه سازی با انواع ردیاب ثابت و متحرک انجام شد و نتایج مقایسه گردید و مشاهده شد که در حالت ردیاب متحرک دو محوره بیشترین توان به شبکه تزریق می شود. بطوریکه برای نیروگاه 100 کیلوواتی متصل به شبکه پس از یک سال کارکرد، 216 مگاوات ساعت توان حاصل شد. در بخش آخر این مقاله به مقایسه تولید و تلفات سالانه نیروگاه 100 کیلوواتی مورد مطالعه در شهرهای برلین، پکن، توکیو و مقایسه نتایج آنها با شهر گناباد پرداخته شد.

نویسندگان

علی صالحی

گناباد، دانشگاه آزاد اسلامی، صندوق پستی 96916-64791

غلامرضا کامیاب

گناباد، دانشگاه آزاد اسلامی، صندوق پستی 96916-64791

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :