سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش استانداری در پیش گیری از جرم

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 960

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

LAWI01_484

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

چکیده مقاله نقش استانداری در پیش گیری از جرم

استانداران در قلمرو ماموریت خویش به عنوان نماینده عالی دولت، مسئولیت اجرای سیاست های عمومی کشور در ارتباط با وزارتخانه ها، موسسه و شرکت های دولتی و سایر دستگاه هایی به نحوی از بودجه ی عمومی دولت استفاده مینمایند، نهادهای انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، شورای اسلامی شهر و شهرداری ها ومؤسسات عمومی غیردولتی را عهده دار خواهند بود و همچنین به عنوان نماینده ی عالی دولت در برابر رئیس جمهور و هیأت وزیران مسئول بوده و به عنوان نماینده وزارت کشور مسئولیت پیشگیری از وقوع جرم را برعهده دارند. عوامل اجتماعی مؤثر در وقوع جرم در دو سطح کلان و خرد قابل بررسی اند .در جرم شناسی کلان عوامل مؤثر بر جرم از جمله عوامل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مورد بررسی قرار می گیرند. موضوع مقاله ی حاضر که به روش کتابخانه ای تدوین شده است نقش استانداری در پیش گیری از جرم به اقدامات و تدابیری که بطور مستقیم یا غیرمستقیم توسط استانداری می پردازد می باشد. بند 5 اصل 156 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران یکی از وظایف خطیر قوه ی قضائیه را اقدام مناسب برای پیشگیری از جرم و اصلاح مجرمین مقرر نموده است. یکی از نهادها یا سازمان های اداری عام پیشگیری از وقوع جرم استانداری است. هدف از انجام مقاله ی پیش رو، بررسی نقش استانداری در راستای مقابله و پیشگیری از جرم می باشد و نتیجه ی این مقاله آشنایی با نقش استانداری و برخی ارگان های مربوط در پیشگیری از وقوع جرم می باشد که دراین جا ضمن پرداختن به اصل پیشگیری از وقوع جرم و نقش استانداری، نقش وزارت کشور و برخی از ارگان های مربوطه راهکارهایی هم درخصوص این موضوع بسیار مهم ارائه داده شده است

کلیدواژه های نقش استانداری در پیش گیری از جرم:

نویسندگان مقاله نقش استانداری در پیش گیری از جرم

یاسین صعیدی

دکترای حقوق جزا وجرم شناسی

معصومه همتیان

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد رشته ی حقوق جزا وجرم شناسی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
ابراهیمی، شهرام، مباحثی در علوم جنایی (تقریرات دکتر نجفی ابرندآبادی)"ویراست ...
اردبیلی، محمد علی. حقوق جزای عمومی، تهران، بنیاد حقوقی میزان، ...
جدی فردپیله رود، پیمان، نقش مهم دولت در پیشگیری از ...
داوطلب، علیرضا، مقاله نقش مهم دولت درپیشگیری از جرم _ ...
شیری، عباس، مجموعه مقالات ارسالی اولین همایش ملی پیشگیری از ... [مقاله کنفرانسی]
صلاحی، جاوید، بزهکاری اطفال و نوجوانان، تهران:نشر میزان. .1389 ...
فرهودی‌نیا، حسن، «پیشگیری از وقوع جرم»، ویژه‌نامه دومین کارگاه علمی ...
کیوانی، اصغر، کارشناس رسمی دادگستری امور امنیت عمومی. .1391 ...
نجفی ابرندآبادی، علی حسین، تقریرات جرم‌شناسی اختصاصی قتل، سرقت، قاچاق ...
نیازپور، اح، اقدامات دستگاه‌های دولتی ایران در زمینه‌ی پیشگیری از ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش استانداری در پیش گیری از جرم" توسط یاسین صعیدی، دکترای حقوق جزا وجرم شناسی؛ معصومه همتیان، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد رشته ی حقوق جزا وجرم شناسی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنگره بین المللی جامع حقوق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استانداری، جرم، پیشگیری از جرم، تخلفات، پیشگیری اجتماعی، وزارت کشور هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 960 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استانداران در قلمرو ماموریت خویش به عنوان نماینده عالی دولت، مسئولیت اجرای سیاست های عمومی کشور در ارتباط با وزارتخانه ها، موسسه و شرکت های دولتی و سایر دستگاه هایی به نحوی از بودجه ی عمومی دولت استفاده مینمایند، نهادهای انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، شورای اسلامی شهر و شهرداری ها ومؤسسات عمومی غیردولتی را عهده دار خواهند بود و همچنین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش استانداری در پیش گیری از جرم با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.