سال انتشار: 1380
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: 005_6888476011
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,225
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسیهای ژئوتکنیکی تونلهای انحراف آب سد سبلان
چکیده مقاله:
سد سبلان به صورت سنگریزهای به ارتفاع 85 متر بر روی تناوبی از سنگهای آذرین بیرونی در استان اردبیل در حال اجرا است. تونلهای انحراف آب سد به طول 5/1112 متر در داخل تودههای آذرین بیرونی با ترکیب آندزیت تا بازالت و آگلومرا و توفیت حفاری شدهاند.در این منطقه جهت مطالعات ژئوتکنیکی زیرسطحی برای شناخت مشخصات ژئوتکنیکی تودههای مسیر تونل، 6 حلقه گمانه اکتشافی با متراژ 220 متر به روش دورانی- مغزهگیری حفاری شده و تعداد 18 نمونه مغزه سنگی موم اندود بر اساس کرولاسیون لایهها و امکان تحلیل فراگیر تودههای زیر سطحی انتخاب شده و آزمایشات ژئوتکنیکی بر روی آنها انجام گرفته است. عملیات صحرائی شامل آزمایشات لوژان، محاسبه RQD, C. R. و درزهنگاری زیر سطحی میباشد. در این مقاله علاوه بر بررسی ویژگیهای ژئوتکنیکی اولیه مجموعههای لیتولوژیکی مسیر تونل، بررسیهای ژئومکانیکی و درزهنگاری زیرسطحی انجام یافته در حین حفاری تونل نیز ارائه شده است و در نهایت متدهای پایدارسازی گسیختگیهای زیرسطحی و تحکیم تونل مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. کاربرد عملی نتایج حاصله میتواند به عنوان الگویی از محدودة رفتار گونههای لیتولوژیکی خاص در پروژههای دیگر جهت بررسیهای ژئوتکنیکی حفرات زیرزمینی مورد استفاده قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 005_6888476011 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/5/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاطمی عقدا، سیدمحمود و توفیق ریحانی، محمدحسین،1380،بررسیهای ژئوتکنیکی تونلهای انحراف آب سد سبلان،پنجمین کنفرانس تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/5
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، فاطمی عقدا، سیدمحمود؛ محمدحسین توفیق ریحانی)
برای بار دوم به بعد: (1380، فاطمی عقدا؛ توفیق ریحانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ Bieniawski, Z.T., (1989), "Engineering rock mass classification", John wiley ...
- _ and Brown, E.T (1981), "Rock Slope Engineering 3rd edition, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نحوه اجرا و مشکلات اجرایی دیوارهای آب بند نشیب بند و فرازبند پروژه سد شهریار
- ارزیابی عوامل ریزش بخش ورودی تونل انحراف یک سد سردشت با روش AHP
- آنالیز شوری در سد گتوند علیا و اثر آن بر رودخانه کارون
- نقش شکست هیدرولیکی و بررسی پارامترهای موثر در تخریب فرازبند کارون 4
- انسداد تونل انحراف شماره یک سد کارون 4 با نگرشی به روش اجرای انجام عملیات، تمهیدات در نظر گرفته شده و نتایج آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.