سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICPE02_489
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 403
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سبک زندگی اسلامی و اوقات فراغت جوانان
چکیده مقاله:
این مقاله با این فرض که سبک زندگی اسلامی به عنوان اصلی ترین عامل تأثیر گذار بر سرنوشت جوانان در زندگی ،مورد توجه است، با نگاهی درون دینی، با استناد به آموزه های وحیانی به ویژه سخنان معصومان(ع) شاخصه های آن راتحلیل کرده است. این پژوهش با روش توصیفی – تحلیلی ضمن بازخوانی آیات و روایات، نشان می دهد که بیشترینزیان در عدم مدیریت اوقات فراغت، متوجه جوانان شده است، از اینرو برای اصلاح واقع بینانه نوع سبک زندگیجوانان،این موضوع در محورهای موضوع شناسی جوان،سبک اسلامی و مدیریت زندگی،الزامات تأثیرگذار بر زندگیجوان،جوان و مدیریت گذراندن اوقات فراغت و بایسته ها و نبایسته های آن،مورد بررسی قرار گرفت و شاخصه های جوانو کار عبادی،داشتن نیت خالص و مسوولیت پذیری تحت عنوان الزامات تأثیر گذار بر زندگی جوان، و گذراندن اوقاتفراغت با عناوین،تفریح سالم،عبادت خدا،مسافرت و حسابرسی و روابط جوان با دو عنوان نبایسته ها و بایسته ها با زیر مجموعه هایگستره ارتباط با دیگران مانند نگاه و گفتگو و همچنین مدارا با دیگران و انتخاب دوست مورد تحلیل قرار گرفت
کلیدواژه ها:
سبك زندگي اسلامي، جوانان ، اوقات فراغت،بايسته ها و نبايسته ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/498014/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاهری نژاد، محمد علی و اکبر خانی، حسین علی،1394،سبک زندگی اسلامی و اوقات فراغت جوانان،دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،علوم تربیتی و سبک زندگی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/498014
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، طاهری نژاد، محمد علی؛ حسین علی اکبر خانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، طاهری نژاد؛ اکبر خانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عملیات سایبری در جنگ های آینده
- بررسی روش های نوین یاددهی- یادگیری ریاضی دوره ابتدایی و کاربرد آنها
- بررسی نقش و جایگاه اوقات فراغت جوانان در سبک زندگی اسلامی
- طرح توجیهی دهکده توریستی - تفریحی امیران ائلمان ارومیه
- برنامه ریزی مسیر حرکت ربات های متحرک با استفاده از منطق فازی درمحیط های دینامیکی ناشناخته با پیچیدگی های مختلف
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.