سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CBCONF01_0340
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 607
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توسعه سیستم روشنایی روز مبتنی بر فیبر نوری با روشنایی یکنواخت در ساختمان های اداری
چکیده مقاله:
روشنایی طبیعی روز نقش بسیار مؤثری در کاهش مصرف انرژی الکتریکی در ساختمان های اداری دارد . غالباًدرطراحی ساختمان ها استفاده از نور طبیعی روز به صورت علمی در نظر گرفته نمی شود .استفاده از سیستم فیبر نوریجهت انتقال نور طبیعی و توزیع یکنواخت نور به داخل ساختمان و به منظور کاهش مصرف انرژی می تواند در افزایشبهره وری و کاهش هزینه انرژی الکتریکی نقش مهمی را ایفا کند . دراین مقاله به مطالعه در خصوص توزیع یکنواخت نوردر داخل ساختمان با استفاده از فیبرنوری پرداخته شده است . در پایان دو روش کارآمد در مورد سیستم مذکور ارائه شدهاست .روش اول استفاده از آینه سهموی و روش دوم شامل عدسی فرنل می باشد.همچنین با شبیه سازی در یک اتاقاداری در ساعات مختلف روز مقدار شارنوری هر یک از سیستم های روشنایی مذکور اندازه گیری گردید که به طور متوسطشدت روشنایی 500IX را بوجود آورد که منجر به کاهش مصرف انرژی الکتریکی در بخش روشنایی ساختمان شده استاز اینرو سیستم روشنایی مذکور مکمل نور مصنوعی لامپها در ساختمان های اداری پیشنهاد می گردد.
کلیدواژه ها:
روشنايي طبيعي ، فيبر نوري، صرفه جويي انرژي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/496795/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیروی، ابراهیم و صادقی، هومن و صادقی، اکبر و صیادزاده، محمداسماعیل،1395،توسعه سیستم روشنایی روز مبتنی بر فیبر نوری با روشنایی یکنواخت در ساختمان های اداری،اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر،تهران،،،https://civilica.com/doc/496795
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، شیروی، ابراهیم؛ هومن صادقی و اکبر صادقی و محمداسماعیل صیادزاده)
برای بار دوم به بعد: (1395، شیروی؛ صادقی و صادقی و صیادزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه سیستم هوشمند دنبال کننده خورشیدی و ردیابی نقطه حداکثر توان با استفاده از پردازش تصویر و یادگیری عمیق
- الگوریتم جدیدزمانبندی و تخصیص منابع در محیط ابر
- ارائه یک سیستم پیشنهاددهنده با استفاده از استخراج الگوهای مکرر
- تاثیر هوشمند سازی سیستم روشنایی کلاس های درس بر بهینه سازی مصرف انرژی برق
- نشت یابی لوله های نفت و گاز به کمک آشکارسازهای آکوستیکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.