تهیه بدنه های سیلیکون کاربید- خاک رس به روش CIP
محل انتشار: دومین کنگره سرامیک ایران
سال انتشار: 1374
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,693
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICC02_006
تاریخ نمایه سازی: 15 فروردین 1387
چکیده مقاله:
در تحقیق حاضر نمونه سازی توسط پرس ایزواستاتیک سرد به روش خشک (dry bag) انجام پذیرفت. اثر ترکیبات سیلیکاتی مختلف طراحی و بررسی شد و از بین آنها سه ترکیب محتوی 90% کاربید سیلیسیم و 10% کائولن؛ 40% کاربید سیلیسیم؛ 40% آلومینا؛ 20% کائولن؛ 40% کاربید سیلیسیم، 40%کائولن، 10% خاک نسوز و 10% آلومینا از شرایط مناسبی برخوردار بودند. ویژگی های فیزیکی با افزایش دما در بعضی از ترکیبات تا دمای 1550 درجه سانتیگراد به بعد افت این خواص مشاهده می گردد. افزایش زمان پخت بر ویژگی های فیزیکی کلیه ترکیبات اثر منفی دارد. معمولا با افزایش درجه حرارت استحکام خمشی سرد بهبود می یابد ولی افزایش زمان پخت منجر به افت این پارامتر می گردد.
مقومت به شوک حرارتی با افزایش دما و زمان پخت افت می کند و نوع ترکیب فاز زمینه اثر بسزایی بر خاصیت شوک پذیری دارد. آنالیز پراش اشعه X نشان داد افزایش زمان پخت منجر به تشدید تشکیل فاز مولایت می شود و مطالعات میکروسکوپی با SEM/EDX نشان دهنده ذرات سوزنی شکا مولایت در فاز بین دانه ای می باشد.
نویسندگان
محمدجواد طبسی
سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران- مرکز خراسان
فرهاد گلستانی فرد
دانشگاه علم و صنعت ایران
واهاک مارقوسیان
دانشگاه علم و صنعت ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :