تاثیر میزان و نوع باند فسغاتی بر روی بدنه های آلومینایی
محل انتشار: چهارمین کنگره سرامیک ایران
سال انتشار: 1381
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,831
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICC04_010
تاریخ نمایه سازی: 13 فروردین 1387
چکیده مقاله:
محصولات دیرگداز بی شکل در بیست سال اخیر اهمیت بسیار زیادی کسب کرده اند. این مواد با سهمی در حدود 45 درصد از مجموع تولید فرآورده های دیرگداز ، گروه مهمی از سرامیکهای دیرگداز هستند.
در این تحقیق تاثیر و میزان بایندرهای مختلف فسفاتی بر خواص جرمهای آلومینایی نظیر: دانسیته، تخلخل و استحکام فشاری مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. در این راستا از بایندرهای اسید فسفریک، هگزامتافسفات سدیم و تری پلی فسفات سدیم استفاده شد و نمونه های تهیه شده در چهار دمای 200، 600، 1000 و 1400 درجه سانتیگراد حرارت داده شد و خواص فوق الذکر مورد ارزیابی قرار گرفت.
بررسی انجام شده نشان داد که خواص جرم ها شدیدا تحت تاثیر نو بایندر فسفاتی مورد استفاده می باشد و امکان تهیه جرم های کربیدنی با استحکام فشاری بالای 100Mpa میسر است. از طرف دیگر با افزایش دما، در محدوده 1000 درج سانتی گراد افت شدید استحکام و دانسیته مشاهده شد که علت اصلی آن ایجاد فاز AIPO4 و تشکیل ضعف باندهای اتصالی به دلیل تبلور باندهای فسفاتی با طول زنجیر کوتاهتر بوده و الگوی XRD تهیه شده و نیز موید این مطلب است.
نویسندگان
مهدی قاسمی کاکرودی
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز، گروه سرامیک
ایلناز زرانی
دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد و سرامیک دانشگاه تبریز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :