سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CITCOMP01_227
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 411
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه یک تکنیک بازیابی خطا مبتنی بر رویداد در داده های حجیم سیستم سلامت پزشکی
چکیده مقاله:
گسترش اطلاعات و داده ها درزمینه علوم و فنون مختلف، امری اجتناب ناپذیر است. این مسئله موجب ایجاد روش هایی برای نگهداری و بازیابی این داده ها به منظور بهره گیری مؤثر از آن ها شده است. اگر زمان زیادی از وقوع خطا تا زمان کشف آن گذشته باشد، ممکن است اطلاعات دیگر قابل بازیابی نباشند یا لااقل این کار به سختی صورت پذیرد. بنابراین نیاز است ترتیبی داده شود که تشخیص و بازیابی خطا هنگامی صورت پذیرد که رویدادی در سیستم به وقوع می پیوندد چراکه اکثر خطاهایی که ممکن است ایجاد شوند، هنگام وقوع رویداد ایجاد می شوند. در این گزارش, یک روش خوشه بندی مطرح گشته است که در آن الگوریتم LDA و الگوریتم K-means با یکدیگر ترکیب گشته اند. K-means یک روش فاقد نظارت برای خوشه بندی است که نمی تواند نتایج منحصربه فردی را در بحث خوشه بندی ایجاد کند، چراکه خوشه های اولیه به صورت تصادفی انتخاب می شوند. برای حل این مشکل, ما سرفصل ها را از روی اسامی هرکدام از جملات, با کمک الگوریتم LDA استخراج می کنیم و سپس محتمل ترین اسم را برای هرکدام از سرفصل ها به عنوان مرکز جرم های الگوریتم K-means اتخاذ کرده و در ادامه از این الگوریتم برای خوشه بندی لغات در متن استفاده می کنیم. هدف از انجام این پروژه ارائهٔ یک فن بازیابی خطا در داده های حجیم سیستم سلامت پزشکی و مطلوب است که مدل کاربر به صورت ضمنی (یعنی بدون دخالت مستقیم او) ساخته شود. برای این امر، از یک منبع معنایی لغوی غنی یعنی شبکه لغات استفاده شد. مهم ترین دستاورد پروژه ارائهٔ یک سیستم جدید برای ساخت سیستم تشخیص خطا به صورت خودکار با استفاده از شبکه لغات به عنوان یک منبع جامع معنایی لغوی است.
کلیدواژه ها:
داده كاوي،بازيابي خطا در سيستم سلامت پزشكي،الگوريتم هاي k-mean & c-mean،الگوريتم bi-section k-mean
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/494156/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهماندوست، سمیه و باقری خامنه، حسین و کریمی، عباس،1395،ارائه یک تکنیک بازیابی خطا مبتنی بر رویداد در داده های حجیم سیستم سلامت پزشکی،کنفرانس بین المللی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،تهران،،،https://civilica.com/doc/494156
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، مهماندوست، سمیه؛ حسین باقری خامنه و عباس کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1395، مهماندوست؛ باقری خامنه و کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :نقد پژوهشگران در مورد مقاله ارائه یک تکنیک بازیابی خطا مبتنی بر رویداد در داده های حجیم سیستم سلامت پزشکی
مهدی عامر (1395/11/05): بسیار با کیفیت
مهدی عامر (1395/11/05): بسیار با کیفیت
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهبود کارایی سرویسهای اشتراک فایل در شبکه های نظیر به نظیر بی سیم سیار
- بررسی روش های ممکن برای آزمون سرویس های وب
- طراحی یک تمام جمع کننده جدید با توان مصرفی پایین وکارایی بالا با استفاده از یکگیت XOR کم توان
- بازیابی مبتنی بر محتوای تصاویر با استخراج ویژگی های بافت و رنگ تصویر با استفاده از مورفولوژی و هیستوگرام رنگی
- مکانیزم های افزایش پوشش در شبکه های حسگر جهت دار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.