بررسی میزان جذب انرژی وتشکیل چرخه های هیسترزیس سیستم قاب محیطی مهاربندی شده هم مرکز x -شکل درمقیاس چندطبقه درسازه های بلندفولادی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 652
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CEUCONF03_250
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
چکیده مقاله:
250- با گسترش روز افزون ساخت سازه های بلند به عنوان نمادی از پیشرفت وتوسعه ضرورت انتخاب سیستم هایی جهت تحمل بارهای جانبی به گونه ای که به شکل بهینه بیشترین جذب انرژی وکمترین خسارات را در اعضای سازه ای داشته باشند ، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است یکی از سیستم های مورد استفاده در ساختمان های بلند استفاده از قاب محیطی مهاربندی شده با مهارتهای هم مرکز است یکی از مهمترین خواص مهاربندی CBF سختی بالای آن می باشد به همین علت معمولا با افزایش تعدادطبقات وارتفاع ساختمان وزمانی که استفاده از سایر سیستم ها غیر اقتصادی می شود این مهاربند به میدان می آید ازاین رو مطالعه این سیستم طراحی سازه در حالات مختلف اتصال مهاربند به طبقات ودر مقیاس گوناگون مهاربندی امری ضروری بنظر می آید . انرژی جذب شده اثر بسیار عمده ای در ایجاد خسارت سازه ای سیستم دارد . درچرخه های هیسترزیس هرچه گستره ی آن بیشتر باشد نشان دهنده ی بزرگتر بودن ناحیه ی شکل پذیری وظرفیت بالای مصالح در جذب واستهلاک انرژی است . دراین مقاله سازه های فولادی 25،20و30 طبقه با 3 مقیاس مختلف بادبند –X شکل که در دوحالت با اتصال مهاربند به طبقات وبدون اتصال آنها در نرم افزار ETABS طراحی ویک قاب خارجی آن به عنوان نمادی از کل سازه در نرم افزار PERFORM-3D طی تحلیل های دینامیکی تاریخچه زمانی غیر خطی با سه زوج شتاب نگاشت زلزله های وایتر ، کپه مندوسینو ونورثریج تحلیل شده است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محدثه ایزدی
گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه شمال، آمل ، ایران
دکترمرتضی نقی پور
گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی ، بابل ، ایران
سعید فلاحیان
گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه شمال، آمل ، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :