بررسی فرکانسهای طبیعی بال با تغییرلایه چینی و زاویه لایههای بال کامپوزیتیو مقایسه با نمونه فلزی با استفاده از روش آنالیزمودال
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 876
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICESCON02_155
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
چکیده مقاله:
در این تحقیق از یک روش تحلیلی برای بررسی رفتار مودال بال هواپیما استفاده شده است. محدوده عملکرد مطمئن بال جهت عدم بروز پدیده تشدید میتواند به روش آنالیز مودال مشخص گردد. ابتدا آنالیز مودال برای بال از جنس آلومینیوم انجام شده و نتایج حاصل از فرکانسهای طبیعی و مود شیپ های بدست امده از آن با بال کامپوزیتی از جنس گرافیت اپوکسی و شیشهاپوکسی مقایسه میشود. مشاهده میگردد که بال از جنس فلزی دارای فرکانسهای طبیعی بالاتری میباشد بنابراین از نظر طراحی بال فلزی از لحاظ عدم وقوع پدیده تشدید ایمنتر است. پایین بودن فرکانسهای طبیعی بال کامپوزیتی باید در طراحی مورد توجه قرار گیرد. سپس تاثیر ترتیب لایه چینی کامپوزیتی بال و همچنین تاثیر تغییر زاویه الیاف در لایههای کامپوزیتی برروی فرکانسهای طبیعی بال مورد بررسی شده است و نشان داده میشود که تغییر ترتیب لایه چینی و تغییر زاویه الیاف در لامینت استفاده شده در پوسته تاثیر چشمگیری بر روی تغییر فرکانسهای طبیعی بال ندارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضا رستگار
دانشجوی کارشناسی ارشد،مجتمع دانشگاهی مکانیک و هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر،شاهین، شهراصفهان
شهرام یوسفی
دانشیار، مجتمع دانشگاهی مکانیک و هوافضا ،دانشگاه صنعتی مالک اشتر،شاهین شهر، اصفهان
بهروز شهریاری
دکتری، مجتمع دانشگاهی مکانیک و هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر،شاهین شهر،اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :