بررسی کیفیت خدمات بانک ها و ارائه راهکارهای مناسب با استفاده از رویکرد تلفیقی مدل کانو و مدلسازی ساختاری تفسیری در مدل گسترش عملکرد کیفیت(مطالعه موردی بانک انصار)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
  • کد COI اختصاصی: ICH01_248
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 568
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن ریحانی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی،مربی دانشگاه فخر رازی ساوه

ناصر ملکی

کارشناس ارشد ادبیات،دانشگاه جراحی زاده ساوه

علی طالبی پور

کارشناس ارشد مهندسی صنایع،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد ساوه،باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ،ساوه ،ایران

چکیده

پژوهش حاضر به دنبال بررسی سطح کیفیت خدمات یکی از شعب بانک انصار و ارائه راهکارهای مناسب جهت بهبود هرچه بیشتر سطح کیفی و خدمات در نوشابه می باشد. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش اجرا پیمایشی است. به منظور جمع آوری داده ها از ابزار پرسش نامه جهت سنجش سطح 29 مولفه کیفیت خدمات شعبه مورد نظر، استفاده شده است. جامعه تحقیق حاضر، مشتریان شعبه مورد مطالعه می باشد. تکنیک های مورد استفاده جهت تحلیل داده های تحقیق شامل مدل تحلیل شکاف جهت شناسایی مؤلفه هایی از کیفیت خدمات بین انتظارات و ادراکات مشتریان بانک مورد مطالعه در این مؤلفه ها شکاف وجود دارد. مدل کانو و تعیین اولویت ها انجام اقدامات بهبود. در این میان به منظور تعیین وزن مطلق مشخصه های فنی و بررسی روابط بین مشخصه های فنی و نیازمندی های مشتریان در خانه کیفیت، از مفهوم قدرت نفوذ از مفاهیم اساسی در مدل سازی ساختاری تفسیری می باشد استفاده شده است. نتایج تحلیل داده ها با استفاده از ابزار یاد شده حاکی از وجود شکاف در 29 مؤلفه کیفیت خدمات می باشد . همچنین به منظور ارتقای سطح کیفیت خدمات شعبه، با استفاده از نظر خبرگان، تعداد 10 مشخصه فنی شناسایی و با استفاده از مفهوم قدرت نفوذ و مدل سازی ساختاری تفسیری اولویت بندی گردید.

کلیدواژه ها

کیفیت خدمات،مدلسازی ساختاری تفسیری،مدل کانو،توسعه عملکرد کیفیت،شاخص قدرت نفوذ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.