سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICSDA02_625
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 219
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پهنه بندی اقلیم گردشگری منطقه خوروبیابانک بااستفاده ازشاخص tci
چکیده مقاله:
توجه به ویژگیهای اقلیمی یک منطقه و تاثیری که این ویژگی ها در شکل گیری توریسم و اکوتوریسم می گذارند، اهمیت فراوانی دارد. در حقیقت آب و هوا و تنوع به عنوان یک منبع گردشگری مطرح است و اغلب گردشگران در انتخاب محل اقامت به آن توجه دارند. با توجه به اهمیت تاثیر عوامل اقلیمی در برنامه ریزی توریسم، تعیین شاخص آسایش گردشگری از ارزش و اهمیت زیادی برخوردار است. در این پژوهشی با استفاده از شاخصی اقلیم گردشگری (TCI) میسکوفسکی (۱۹۸۵) به ارزیابی اقلیم گردشگری منطقه خور و بیابانک پرداخته شده است. این شاخصی به شکلی سیستماتیک شرایط اقلیمی را برای فعالیت گردشگری با استفاده از پارامترهای میانگین حداکثر ماهانه دمای روزانه، میانگین دمای روزانه، حداقل رطوبت نسبی، میانگین رطوبت نسبی روزانه، بارش (mm)، کل ساعات آفتابی و سرعت باد مورد ارزیابی قرار می دهد. این تحقیق با استفاده از دادههای ۴ ایستگاه سینوپتیک موجود در منطقه خور و بیابانک به روش شاخصی اقلیمی گردشگری TCI انجام گرفت. پایگاه داده ای در نرم افزار Excel2010 تشکیل شد و بعد به محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (Arc GIS9.3) منتقل شد و تحلیل های مکانی با تکیه بر منطقه بندی شرایط اقلیمی گردشگری در مقیاس زمانی ماهانه انجام پذیرفت. نتایج مطالعه نشان می دهد که از نظر شرایط اقلیم گردشگری ماههای مهر، فروردین و آبان بالاترین پتانسیل را دارا بوده یعنی دارای درجه ایده آل تا عالی هستند
کلیدواژه ها:
اقليم گردشگري ، منطقه خوروبيابانك ، شاخص اقليم گردشگريTCI ، سيستم اطلاعات جغرافيايي gis
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/485476/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شکری، پریسا و مرجانی، تیمور،1394،پهنه بندی اقلیم گردشگری منطقه خوروبیابانک بااستفاده ازشاخص tci،دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/485476
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شکری، پریسا؛ تیمور مرجانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، شکری؛ مرجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سنجش میزان فنل تام و بررسی پتانسیل آنتی رادیکالی عصاره های اندام هوایی گیاه کاکوتی کوهی در استان البرز
- تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، بنزیل آدنین و محیط کشت MS بر برخی شاخص های رشدی گیاه استویا در شرایط کشت دورن شیشه ای
- تاثیر غلظت های مختلف بنزیل آدنین و ترکیب محیط کشت بر محتوای برخی ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه استویا (Stevia rebaudiana B.)
- ارزیابی اثرات توسعه اکوتوریسم بر محیط زیست شهرستان درگز دهستان درونگر
- نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری ( مطالعه موردی : شهر نیشابور)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.