اندازه گیری های منابع انسانی در سطح جهانى اثر : هلن دی سیری و جان دابلیو بودریو
محل انتشار: چهارمین کنفرانس توسعه منابع انسانی
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,542
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHRD04_019
تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1386
چکیده مقاله:
در سازمان شما چه مدل منطقی از اندازه گیری منابع انسانی وجود دارد ؟آیا در سازمان خود سهمی از برنامه های مدل منابع انسانی در سطح جهانی جهت نیل به عملکرد سازمانی دارید ؟ آیا شما بیشترین ترکیب رقابتی کارکنان مانند متناسب کردن استخدام شده های از بیرون سازمان در مقابل کارکنان داخلی در واحدهای کسب و کار خود را می شناسید؟ چگونه هزینه ارزشگذاری انواع مختلف مشاغل بین المللی که توسط کارکنان انجام می شود را بر آورد می کنید؟
در اقتصاد جهانی شده، سازمانها بطور فزاینده ارزشهای منبعث از منابع انسانی یا افراد مستعد را جذب می کنند ( بودریو ، رامستاد و دوولینگ ) . نظر به اهمیت راهبردی نیروی کار، درمورد افراد مستعد جهت نیل به موفقیت سازمانی تصمیم گیری هایی لازم است اتخاذ شود . تصمیمات آگاهانه درباره افراد مستعد نیاز به یک رویکرد راهبردی برای اندازه گیری دارد . اما اندازه گیری ها به تنهایی کافی نیستند زیرا این اندازه گیری ها بدون داشتن منطق ممکن است تبدیل به اطلاعات مازاد شوند، و کیفیت تصمیم سازی به بخش قابل توجهی از کیفیت اندازه گیریها بستگی دارد . مولفه با اهمیت رقابت جهانی توسعه داده شده شامل یک مدل اندازه گیری برای افراد مستعد است که ارتباط میان افراد و موفقیت را توصیف می کند .
این فصل چهار چوبی را از اندازه گیری های جهانی منابع انسانی ارائه می کند . این چهارچوب اصل ثابتی را نشان می دهد که وضع موجود را که از تصمیمات حمایت می کند و توسعه می دهد اندازه گیری کند . این چهار چوب مدل منطقی مفیدی را برای طراحان و کاربران اندازه گیری های منابع انسانی ارائه می کند . ما اثبات می کنیم که این چهار چوب چگونه از طریق بکارگیری طیفی از نمونه های عملی اندازه گیری، به کار برده شوند . در حالیکه تحلیل ما از طریق نمونه هایی از درخواستهای عینی که شامل گزارشات ، پرسشنامه ها و مصاحبه ها با مدیران کلیدی شرکتهای چند ملیتی می باشد ، تایید می شود . یکی از این نمونه ها شرکت چند ملیتی کارگیل است ، شرکت ثبت شده ، بازاریاب بین الملل ، پردازشگر و توزیع کننده محصولات و خدمات کشاورزی ، غذا ، مالی و صنعتی با 97000 نفر کارمند در 59 کشور
نویسندگان
علی محمودگودرزی
عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی
سیدجمال حسینی
کارشناس ارشد رشته مدیریت بازرگانی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :