تولید الیاف پلی استری شبه آکاریلیک از آن نیز ی پلیمری ی حاوی پلی استری اصلاح شده و بررسی برخی خواص حرارتی رنگ پذیری الیاف حاصله
محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 652
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NTEC10_037
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
در این پژوهش بررسی ساختار نوع خاصی از الیاف پلی استری تجاری تحت عنوان الیاف پلی استری شبه آکریلیک با هدف دستیابی به دانش فنی تولید آن انجام پذیرفته است. بررسی ساختار شیمیایی علی اف مذکور به کمک آزمایشات تجزیه عنصری و تحلیل رزوناس مغناطیسی هسته هیدروژن انجام پذیرفت و شباهت ساختاری آن با علی اف قاتل رنگرزی با رنگزاهای کاتیونیک مورد تأیید قرار گرفت. فرایند ذوب ریسی پلی استری معمولی با در صدهای مختلفی از پلی استری اصلاح شده حاوی گروه های سولفو ایزوفتالیک اسید انجام پذیرفت. حواس حرارتی این نوع علی اف به کمک گرما سنگی نمایشی تفاضل زیبا الیاف پلی استری معمولی مورد مقایسه قرار گرفت. ساختار بازتر الیاف پلی استری شبه آکریلیک و نیز میزان بلورینگی کمتر آن دلیل افزایش میزان جذب رنگ دیسپرس مشکی در شرایط معمول رنگرزی می باشد. از طرف دیگر با توجه به آزمایشات انجام پذیرفته میزان تقلیل وزن ولی بیشتر علی اف شبه آکریلیک و ایجاد نوسازی در سطح الیاف موجب افزایش سطح مخصوص و قابلیت افزایش میزان جذب رنگ برای محصول رنگرزی شده با رنگزای دیسپرس می گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
روح الله احمدی
دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان
محمد مرشد
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان
حسین توانایی
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :