طراحی، شبیه سازی و بهبود پارامترهای ساختاری در قطعه دیود اثر میدانی FED(Field Effect Diode) با استفاده از نرم افزار TCAD-SILVACO
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,574
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ELEMECHCONF03_0219
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
در این مقاله دیود اثر میدانی (FED: Field Effect Diode) با استفاده از نرم افزار TCAD-SILVACO در ابعاد میکرومتری ( طول قطعه : 15 میکرومتر، ارتفااع یا عمق قطعه : 33.5 میکرومتر، عرض قطعه : 2.5 میکرومتر ) به صورت سه بعدی شبیه سازی شده است. برای به دست آوردن عملکرد مطلوب تر، ساختار موردنظر به صورت (SOI: Silicon On Insulator) طراحی شده است. منحنی (I-V) آن در دو حالت روشن و خاموش بررسی شده است. همچنین نمودارهای تغییر چگالی حامل ها و نوار انرژی در زیر کانال در دو حالت روشن و خاموش استخراج شده است تا بتوان درک درستی از نحوه عملکرد قطعه داشت و نیز دلیل پدیده های فیزیکی مشاهده شده در قطعه توضیح داده شود. در ادامه، تاثیر تغییر ضخامت اکسید گیت و میزان آلاییدگی روی منحنی (I-V) و نوار انرژی در زیر کانال در دو حالت روشن و خاموش برسی شده است. برای بهبود عملکرد قطعه در حالت خاموش، ساختار اصلاح شده دیود اثر میدانی (MFED: Modified Field Effect Diode) به صورت سه بعدی شبیه سازی شده است. منحنی (I-V) آن در دو حالت روشن و خاموش بررسی شده است. همچنین نمودارهای تغییر چگالی حامل ها و باند انرژی در زیر کانال در دو حالت روشن و خاموش استخراج شده است. در ادامه اثر تغییرات ضخامت اکسید گیت و آلایش ناحیه ها بر روی جریان حالت روشن و خاموش قطعه MFED به طور جداگانه بررسی شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
داود اسلامی
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران
مینا امیر مزلقانی
عضو هیئت علمی دانشکده برق، استادیار گروه الکترونیک، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :