ارزیابی مخاطره ی انتشار ذرات معلق ده میکرونی فرسایشی ناشی از سه روش روسازی آسفالت متخلخل، بتن غلتکی و بتن اسفنجی به کمک شیوه های سهم خطر و کاهش سال های عمر (مطالعه ی موردی: منطقه ی 10 شهر تهران)
محل انتشار: نخستین همایش بین المللی جامع محیط زیست
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 465
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CGEI01_055
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
یکی از منابع انتشار ذرات معلق، رویه های راهسازی است. رویه ها می توانند سبب انتشار ذرات آویزه و بازآویزه در جو شوند که با توجه به عوامل مؤثری هم چون نوع رویه، سرعت حرکت خودرو، بار خودرو، نوع لاستیک و مرطوب بودن سطح رویه، مقادیر انتشار یافته می تواند متفاوت از یک دیگر باشد. هدف این پژوهش، ارزیابی مخاطره ی انتشار ذرات معلق ده میکرونی فرسایشی ناشی از سه نوع رویه ی مرسوم بین المللی آسفالت متخلخل، بتن غلتکی و بتن اسفنجی در یکی از مناطق پر تراکم و پر آمدوشد شهر تهران (منطقه ی 10) است. با توجه به نبود آزمایش های ویژه ی مربوط به رویه ها در کشور، داده های لازم از پژوهش های بین-المللی اخذ گردید. روش های ارزیابی مخاطره ی استنشاق ذرات معلق برای موارد غیر سرطانی به دو شیوه ی نسبت سهم خطر و کاهش سال های عمر به طور جداگانه انجام گرفت. نتایج هر دو شیوه، نمایانگر این مطلب است که بتن اسفنجی به عنوان رویه ی کم خطرتر برای سلامت شهری می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی رضا چراغی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست- آلودگی هوای دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :