سال انتشار: 1387
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران
کد COI مقاله: ICEE16_269
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 978
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه روشی جدید برای تخصیص کانال در محیط های چند کاناله مبتنی بر پروتکل 802.11
چکیده مقاله:
استفاده از چند کانال ارتباطی در شبکه های بی سیم، روشی برای افزایش کارایی در این شبکه ها است. در استاندارد IEEE802.11 نیز امکان استفاده از چند کانال در لایه فیزیکی وجود دارد، اما پروتکلی لایه MAC آن کنترل دسترسی را فقط برای یک کانال انجام می دهد. رفتار این پروتکل در دسترسی به کانال ها در محیط های چند کاناله مناسب نبوده و باعث وقوع مساله دیگر به نام ترمینال مخفی چند کانالی می گردد. برای حل این مساله و افزایش کارایی روش های مختلفی پیشنهاد شده است. در برخی از این روش ها یا هزینه پیاده سازی بالایی می طلبد و یا اینکه از فرض هایی استفاده شده است که تحقق آنها در محیط شبکه های بی سیم به سختی امکان پذیر است. در این مقاله روش ارائه می گردد که در آن نود مبداء با استفاده از یک فرستنده / گیرنده و با انجام عملیات ساده که مبتنی بر آدرس نود مقصد است کانالی را انتخاب نموده و با سوئیچ کردن به آن ارتباط خود را آغاز می نماید. این روش به سادگی قابل پیاده سازی بوده و بدون تغییری در ساختار سخت افزار شبکه و سیگنالیک آن و تنها با به بروز کردن راه انداز کارت شبکه دسترس پذیر خواهد بود.
کلیدواژه ها:
شبكه هاي بي سيم، 802.11 Multi Channel MAC Channel Asignment
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/47767/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فانیان، علی و سعیدی سورک، حسین و برنجکوب، مهدی،1387،ارائه روشی جدید برای تخصیص کانال در محیط های چند کاناله مبتنی بر پروتکل 802.11،شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/47767
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، فانیان، علی؛ حسین سعیدی سورک و مهدی برنجکوب)
برای بار دوم به بعد: (1387، فانیان؛ سعیدی سورک و برنجکوب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.