شناسایی امضای دستنویس با استفاده از موجک Gabo

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEE16_116
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1602
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حسین سیگاری

محمدرضا پورشهابی

حمیدرضا پوررضا

چکیده

در این مقاله یک الگوریتم جدید مبتنی بر موجک Gabor برای شناسایی هویت افراد با استفاده از امضای دستنویس ایستا ارایه می شود. در الگوریتم پیشنهادی پس از پیش پردازش از ضرایب موجک Gabor در نقاط مشخصی از تصاویر امضا به عنوان بردار ویژگی استفاده می شود. در این روش برای شناسایی و تشخیص امضای افراد مختلف از روش نزدیک ترین همسایه استفاده شده است. از جمله مهمترین مزایایی این الگوریتم این است که می تواند برای شناسایی امضای ملل مختلف استفاده شود و وابسته به امضای فارسی یا اروپایی نیست. این الگوریتم بر روی پایگاه داده ای از امضای فارسی شامل 20 کلاس امضا آزمایش شد. در نتیجه این ارزیابی، دقت 100 درصد برای شناسایی امضا به دست آمد. مقایسه این الگوریتم و برخی الگوریتم های دیگر و اجرای آن بر روی برخی پایگاه های داده دیگر، نتایج مطلوبی همراه داشت و نشان داد الگوریتم جدید با وجود استفاده از ساده ترین روش طبقه بندی یعنی نزدیک ترین همسایه، قابلیت های بسیار خوبی در مقایسه با دیگر الگوریتم ها دارد.

کلیدواژه ها

امضای دستنویس ایستا، شناسایی امضا، موجک Gabor، نزدیک ترین همسایه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.