سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: RCEAUD01_063
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,239
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نحوه اجرای سدهای بتن غلطکی و بررسی مواد پلیمری در بهبود عملکرد آن ها
چکیده مقاله:
بتن متراکم شده غلطکی (RCC) بتنی با اسلامپ صفر می باشد که شامل سنگ دانه هایی با دانه بندی متراکم، ماسه، مصالح سیمانی یا آب است.بتن غلطکی در اجرای سازه های حجیم مانند: سدها، شالوده های بزرگ و ...کاربرد دارد. در این موضوع علاوه بر بررسی روند اجرای سدهای بتنی متراکم شده غلطکی محاسن این سدها و بهبود عملکرد فیزیکی آنها صورت استفاده از مواد پلیمری نظیر ژئوممبرین مورد نقد و بررسی قرار گرفته است. در این راستا از اطلاعات اجرای سد بتن متراکم شده غلطکی (زیردان) در استان سیستان و بلوچستان واقع در 60 کیلومتری چابهار استفاده شده است. بررسی ها نشان می دهد که از مزایای بهره گیری ژئوممبرین در سد های بتن متراکم شده غلطکی،پیوستگی و یکپارچگی سیستم، حذف یا کاهش فشار آب منفذی، استفاده از سیمان کمتر در طرح اختلاط بتن، کاهش پتانسیل ترک خوردگی، کاهش زمان عمل آوری بتوان، عدم نیاز به مواد آب بند و کاهش هزینه احداث سد می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RCEAUD01_063 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/475372/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرنام، سید محمد و نوری، علی،1394،نحوه اجرای سدهای بتن غلطکی و بررسی مواد پلیمری در بهبود عملکرد آن ها،کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران معماری شهرسازی،تهران،https://civilica.com/doc/475372
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، فرنام، سید محمد؛ علی نوری)
برای بار دوم به بعد: (1394، فرنام؛ نوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بتن غلطکی
- بررسی عددی کاهش ضریب درگ یک وسیله نقلیه زیرآبی با استفاده از سطوح آبگریز
- تحلیل عددی کاهش درگ آیرودینامیکی دماغه های بلانت با استفاده از ترکیب روش های اسپایک و تزریق جت
- مطالعه ی مزایای سد های RCC و کاربرد بتن غلطکی در آنها
- مقایسه هزینه های سدسازی با استفاده از فن اوری بتن غلطکی (RCC) و بتن ساده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تشکیل لایه انفعالی در سطح آرماتور مدفون در بتن کفی
- مدلسازی و بهینه سازی تاثیر توامان اندازه سایز PET و درصد وزنی آن بر مقاومت فشاری
- تسریع حمله ی سولفاتی خارجی با استفاده از ایجاد محیط دوگانه ی سولفاتی الکتریکی
- بررسی دوام ستون های کامپوزیت بتنی تحت بارهای محوری فشاری و کششی
- The Impact of Foreign Direct Investment on Unemployment: Panel Data Approach
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.