در منطقه گرگان (Baby corn) اثر تراکم بوته و رقم بر تولید
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 534
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MODERNAGR01_031
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر تراکم بوته و رقم بر تولید بی بی کورن (Baby Corn)، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در فروردین 1392 در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان اجراشد . فاکتوراول شامل 3رقم: ذرت دانه ای هیبرید دیر رس سینگل کراس 704 ، ذرت دانه ای هیبرید نیمه دیر رس سینگل کراس 640 ، وذرت شیرین هیبرید متوسط رس سینگل کراس 403 (دانه طلایی) بود. فاکتور دوم نیز شامل سه تراکم بوته ( 65000 و 85000 و 105000 بوته در هکتار ) بود. صفات فیزیو لوژیک و زراعی شامل مواردی مانند تعداد بلال برداشت شده از بوته، تعداد بلال برداشت شده در هکتار، میانگین وزن بلال بدون پوست، وزن بلال بدون پوست در هکتار ، تعداد بلال قابل فروش درصد بلال قابل فروش به کل بلال، وزن ساقه +برگ+ پوست بلال(بعنوان کل علوفه)، شاخص برداشت بلال بدون پوست و کل ماده خشک تولیدی یادداشت برداری شد. نتایج نشان داد که بسیاری از صفات مورد مطالعه تحت تاثیر رقم و تراکم بوته قرار گرفتند. حداکثر تولید بلال بدون پوست درهکتار در رقم سینگل کراس 704 با ترکم بوته 65000 در هکتار بمیزان 6/1240 کیلوگرم مشاهده گردید. بهترین میانگین طول و وزن بلال نیز در رقم سینگل کراس 704 با ترکم بوته 65000 در هکتار به میزان 6/1240 کیلوگرم مشاهده گردید. بهترین میانگین طول و وزن بلال نیز در رقم سینگل کراس 704 با تراکم 65000 بوته در هکتار بترتیب با 5/13 سانتی متر طول و 19 گرم وزن مشاهده گردید. بنابراین هیبرید سینگل کراس 704 با تراکم بوته 65000 بوته در هکتار برای تولید بیشترین و بهترین بلال استاندارد با قابلیت مطلوب عرضه به بازار مناسب ترین تیمار تعیین شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضا پیروزی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس
بهزاد ثانی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس
حسن مختارپور
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :