سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: LAWSDEP02_075
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 279
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل مؤثر برعدم اعتماد به نفس بانوان در عصر جاهلی و تأثیردین اسلام در افزایش آن
چکیده مقاله:
بررسی علل و میزان پائین بودن اعتماد به نفس بانوان در عصرجاهلی و میزان تأثیرگذاری دین اسلام در بالابردن آن،هدف اصلی مقاله حاضر است.اعتماد به نفس از جمله شرطهایبارز و مهم برای موفقیت در کارهاست.حضور و فعالیت بانوان در دوره مهم و حیاتی صدر اسلام و درک این مطلب که تأثیر گذاریدین اسلام بر میزان اعتماد به نفسزنان تا چه حد بوده، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.در این پژوهش سعی شده است تا به بررسی جایگاه زنان در عصر جاهلی پرداخته شود و علل پائین بودن اعتماد به نفس بانوان در عصر جاهلی، مشخص گردد.همچنین تأثیر گذاری دین اسلام در بالا رفتن میزان اعتماد به نفس بانوان تجزیه و تحلیل شود. روش تحقیق در این مقاله، روش تاریخی با رویکرد اجتماعی، از نوع تجزیه و تحلیل متون، مبتنی بر جمع آوری مطالب، مقایسه آنها با یکدیگر، تحلیل و نقد مطالب است. نتایج به دست آمده نشان میدهد قوانین دین اسلام و حمایت های بی دریغ پیامبر(ص) از بانوان سبب بالارفتن عزت نفس و اعتماد به نفس بانوان گردید، که به طور مثال میتوان به مشارکت های اجتماعی بانوان در مسئله بیعت با پیامبر(ص)هجرت، عبادات اجتماعی، حضور در جبهه جنگ اشاره نمود.در صدر اسلام زنان به عنصری فعال و مؤثر در کانون خانواده و عرصه اجتماع مبدل گشته و از بی مقداری در عصر جاهلی نجات یافتند. همچنین میتوان به وجود آمدن بانوانی مانند صفیه بنت عبدالمطلب ،ام حارث ،سوده همدانی را از برکات اسلام در توجه به تقویت اعتماد به نفس بانوان دانست
کلیدواژه ها:
بانوان، اعتماد به نفس، عصر جاهلي، دين اسلام، پيامبر اكرم(ص)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/471852/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهقان منگابادی، بمانعلی و نصیری، زیبا،1394،بررسی عوامل مؤثر برعدم اعتماد به نفس بانوان در عصر جاهلی و تأثیردین اسلام در افزایش آن،دومین کنفرانس بین المللی حقوق و توسعه پایدار جامعه مدنی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/471852
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، دهقان منگابادی، بمانعلی؛ زیبا نصیری)
برای بار دوم به بعد: (1394، دهقان منگابادی؛ نصیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.