بررسی فلوریستیک استان بوشهر

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 487

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISCONF01_038

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

چکیده مقاله:

منابع طبیعی هر جامعه ثروت آن جامعه محسوب میگردد. بنابراین جنگل و مرتع بعنوان عظیمترین ذخایر ملی از اهمیت خاصیبرخوردارند. جنگل نشینان و روستاییان که در تدارک مایحتاج خود از طبیعت از هیچ قاعده صحیح و معقولی پیروی نمیکنند خود درنابودی این منابع خدادادی نقش عمده ای دارند و با ایجاد زمینه های مناسب جهت سوء استفاده اشخاص سودجو سبب از بین رفتنمضاعف آن میگردند. استان بوشهر با 27300کیلومتر مربع وسعت حدود 1/4درصد از مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده واز این لحاظ هفدهمین استان کشور محسوب می گردد. استان بوشهر از لحاظ تغییرات ارتفاع از سطح دریا (0 1950متر) به سهبخش جلگه، میانوند و کوهستانی تقسیم میشود که هر یک از آن مناطق از لحاظ فاکتورهای اکولوژیکی نظیر شرایط خاک،توپوگرافی، آب، هوا و غیره متفاوت میباشند. تغییرات فاکتورهای زیستی، تنوع گونه های گیاهی را ایجاد میکند. خاک منطقهجلگه ای، شنی و کوهستانی رسی و آبرفتی میباشد. استان بوشهر دارای پوشش گیاهی به وسعت 2349800هکتار، شامل جنگل ومرتع است. ارتفاعات استان بوشهر اکثرا فاقد ارتفاع قابل ملاحظه بوده و به این جهت از توده های هوای بارانزای مهاجر به استان،دریافت مناسبی از ریزشهای جوی ندارند. ارتفاع کم کوههای استان و جهت گسترش آنها سبب گردیده است که ریزشهای جویکم در آنها در تلفیق نامناسب با جنس خاکهای این ارتفاعات، گسترش پوشش گیاهی را در این ارتفاعات و کوهپایه ها در حد ناچیزیقرار دهد و به این جهت اغلب کوهستانهای استان تقریبا به صورت لخت و یا با پوشش گیاهی ناچیز مشاهده میشود. نتایج حاصلاز این بررسی و جمع آوریها فلور استان بیانگر رویش بیش از 542گونه از 359جنس متعلق به 80تیره گیاهی است

کلیدواژه ها:

نویسندگان

فاطمه غلامیان

کارشناس ارشد پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر

سردار کشتار

کارشناس ارشد پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر

محمداسماعیل امیری

کارشناس پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • غلامیان، فاطمه، گزارش نهایی طرح تحقیقاتی جمع‌آوری و شناسایی بذور ...
  • غلامیان، فاطمه، گزارش نهایی طرح تحقیقاتی جمع‌آوری و شناسایی بذور ...
  • مزارعی، حمید، گزارش نهایی طرح تحقیقاتی جمع‌آوری و شناسایی بذور ...
  • نمایش کامل مراجع