سال انتشار: 1394
محل انتشار: هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران
کد COI مقاله: ISCEE18_150
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 288
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی کارایی شاخصهای مختلف بر روی پایگاهها و انبارههای داده و ارائه الگوریتمی جهت انتخاب شاخصهای مناسب
چکیده مقاله:
شاخص گذاری به طور قابل توجهی باعث افزایش سرعت در بازیابی دادهها از بانکهای اطلاعاتی و انبارهای داده میگردد. و میتوان گفت بدون وجود شاخص هیچ بانک اطلاعاتی و یا انبار دادهای کارایی لازم در پاسخ به پرس و جوها را ندارد و تقریبا غیر قابل استفاده خواهند بود. اما مساله مهمی که در اینجا وجود دارد اینست که از بین شاخصهای مختلف کدام نوع برای چه پرس و جوهایی مناسب هستند. آیا استفاده از همه نوع شاخصهای متفاوت در یک بانک اطلاعاتی ضروری است. تشخیص اینکه چه نوع شاخص یا شاخصهایی باید استفاده شود به عهده تولید کننده برنامه است یا این وظیفه سیستم مدیریت بانک اطلاعات است. در این مقاله موارد فوق پاسخ داده شده و کارایی شاخصهای مختلف در پرس و جوهای مختلف را بررسی و ارزیابی کرده همچنین مشخص میکند در چه شرایطی میبایست از چه شاخص یا شاخصهایی استفاده کرد. و الگوریتمی جهت انتخاب شاخص مناسب ارائه داده میشود. سپس نتایج حاصل از آزمایشها صحتی بر گفتهها و کارکرد الگوریتم میباشد.
کلیدواژه ها:
شاخص خوشهای، شاخص غیر خوشهای، شاخص ذخیره ستونی، شاخص فیلتر شده، پارتیشنبندی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/471552/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تجویدی، علی و کریمی، عباس،1394،ارزیابی کارایی شاخصهای مختلف بر روی پایگاهها و انبارههای داده و ارائه الگوریتمی جهت انتخاب شاخصهای مناسب،هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/471552
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، تجویدی، علی؛ عباس کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، تجویدی؛ کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیستم عامل تحت وب سازمانی: زیر ساختی جهت سیستمهای اطلاعاتی فرماندهی وکنترل
- سیستم عامل تحت وب سازمانی، راه حلی امن جهت یکپارچه سازی برنامه های کاربردی سازمان، مبتنی بر رایانش ابری
- طراحی الگوی امتیاز دهی و انتخاب نرم افزار در مناقصه شرکت به همراه بررسی موردی در نرم افزارهای انباره داده
- بررسی تکنیکهای دادهکاوی جهت کاهش هشدار در سیستمهای تشخیص نفوذ
- نحوه ی ورود و انتخاب فرآیندهای تصمیم گیری توسط کارآفرینان در کسب و کارهای نوپا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.