بررسی اثر برند بر وفاداری مشتریان فروشگاهی (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای خونه به خونه شهرستان بابل)
محل انتشار: اولین همایش بین المللی نوآوری، توسعه و کسب و کار
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 810
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IDBCONF01_014
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر، تعیین رابطه نام و نشان تجاری (برند) فروشگاه زنجیره ای خونه به خونه شهرستان بابل بر ایجاد وفاداری مشتریان بودهاست. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، توصیفی از نوع پیمایشی بود. جامعه آماری آن را کلیه مشتریان فروشگاه زنجیره ایخونه به خونه شهرستان بابل به تعداد تقریبی 100000 نفر تشکیل می دادند که بر اساس جدول کرجسی و مورگان (1970) تعداد 384 نفر باروش نمونه گیری تصادفی ساده به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده ها از پرسشنامه وفاداری مشتری و پرسشنامهنام و نشان تجاری استفاده شده است. روایی صوری و محتوایی ابزارها به تایید متخصصان و صاحبنظران امر رسید و پایایی آنها با استفادهاز آزمون ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه نام و نشان تجاری 0/745 و پرسش نامه وفاداری مشتری 0/932 بدست آمده که این مقادیر از لحاظ آماری معنادار و مورد تأیید می باشند. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های همبستگی پیرسون و رگرسیون استفادهشده است. نتایج نشان داد که، رضایتمندی مشتری، اعتماد مشتری، ارزش ویژه برند فروشگاه، مقاومت در برابر تغییر و احساسات مشتریبا ایجاد وفاداری به نام و نشان تجاری رابطه مثبت و معناداری دارد. ارزش ویژه نشان تجاری با وفاداری مشتریان فروشگاه زنجیره ای خونهبه خونه شهرستان بابل رابطه مثبت و معناداری دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرتضی خان محمدی اطاقسرا
دانشجو دکتری علامه طباطبائی، رئیس موسسه عالی علمی کاربردی صنعت آب و برق واحد آموزشی مازندران و عضو موسسه پژوهشی صنایع فرهنگی اندیشه گستر
ابراهیم حجت
کارشناس ارشد صنایع، رئیس مرکز آموزش البرز وزارت نیرو
سمیه یوسفی
کارشناس ارشد MBA، موسسه عالی علمی کاربردی صنعت آب و برق واحد آموزشی مازندران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :