سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر عمل آوری میوهی درخت بلوط با هیدروکسید سدیم برترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه آن

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,065

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICDAT01_253

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

چکیده مقاله اثر عمل آوری میوهی درخت بلوط با هیدروکسید سدیم برترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه آن

میوه بلوط از درخت و درختچه بلوط ( کوئرکوس برانتی واریته پرسیکا)که بطور خودرو در مناطق شمال، شمال غرب و غرب کشور رشد میکند به دست می آید. با توجه به مقدار زیاد این میوه در کشور و پتانسیل خوراکی آن، میتواند منبع مهمی در خوراک دام و طیور باشد. در مطالعه حاضر اثر فرآوری میوه درخت بلوط با استفاده از محلول 5 درصد از هیدروکسید سدیم با خلوص 98 درصد بر میزان پروتئین خام، چربی خام، فیبر خام،NDF ، ADF ماده خشک، خاکستر، ماده ضد تغذیه ای (تانن) و مواد معدنی ضروری مورد بررسی قرار گرفته است. فرآوری با هیدروکسید سدیم تاثیر زیادی بر میزان تانن (از 8/87 به 0/87 درصد) داشت. میزان کلسیم و فسفر و منیزیم را به ترتیب از 4/9،3/16 و 4/36 به 0/62 ،0/42 و 0/59 درصد کاهش داد و سدیم را از 0/2 به 1/35 درصد افزایش داد. میزان اسیدهای آمینه ضروری از جمله متیونین، لیزین، آرژنین و ترئونین به ترتیب از 0/063 ، 0.122،0/069 و 0/175 به 0/076 ، 0/285 ، 0/239 و 0/227 تغییر یافت. همچنین فرآوری باعث افزایش میزان پروتئین خام و چربی خام میوه بلوط شد. کاهش مقدار چشمگیر تانن که یک ماده ضد تغذیه ای مهم در خوراک دام و طیور می باشد میتواند به دلیل بهبود قابلیت استفاده از بلوط در تغذیه دام و طیور حائز اهمیت باشد.

کلیدواژه های اثر عمل آوری میوهی درخت بلوط با هیدروکسید سدیم برترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه آن:

نویسندگان مقاله اثر عمل آوری میوهی درخت بلوط با هیدروکسید سدیم برترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه آن

ف کارگر

دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه طیور گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد

ح کرمانشاهی

استاد تغذیه طیور گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد

ع جوادمنش

استادیار ژنتیک و اصلاح دام گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
-واحد تحقیق و توسعه ی ایران تان.تهیه اسید تانیک و ...
-ورمقانی، ص.. ! .یعقوبفر.، ع .قره داغی و ه .جعفری. ...
_ قهفرخی، م. صادقی ماهونک، ع.، اعلمی، .، قربانی، محمد.، ...
green-oak (Qurcus ilex), cork acorn (Quercus Suber L.) based diets. ...
- Ozcan T. Total protein and amino acid compositions in ...
- Deshpande, SS. Handbook of food toxicology. Toxicants and antinutrient ...
- Boderoua K., Selselet-Attou, G. Fatty acid composition of abdominal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر عمل آوری میوهی درخت بلوط با هیدروکسید سدیم برترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه آن" توسط ف کارگر، دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه طیور گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد؛ ح کرمانشاهی، استاد تغذیه طیور گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد؛ ع جوادمنش، استادیار ژنتیک و اصلاح دام گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عمل آوری، میوه بلوط، هیدروکسید سدیم، ترکیبات شیمیایی هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1065 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که میوه بلوط از درخت و درختچه بلوط ( کوئرکوس برانتی واریته پرسیکا)که بطور خودرو در مناطق شمال، شمال غرب و غرب کشور رشد میکند به دست می آید. با توجه به مقدار زیاد این میوه در کشور و پتانسیل خوراکی آن، میتواند منبع مهمی در خوراک دام و طیور باشد. در مطالعه حاضر اثر فرآوری میوه درخت بلوط با استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر عمل آوری میوهی درخت بلوط با هیدروکسید سدیم برترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه آن با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.