رابطه بین تبلیغات هدفمند و اصلاح شبکهی توزیع کالاهای اساسی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 707

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EMCONF02_120

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

چکیده مقاله:

از مهمترین مسایل اقتصاد ایران وجود شبکه های توزیع ناکارآمد است. شبکه ای که همواره از وجود واسطه های زائد، زیادبودن فاصله میان تولیدکننده و مصرف کننده و سنتی بودن و عدم بهره گیری از مبانی علمی و فنی تولید و توزیع رنج بردهاست .شبکه توزیع در ایران به لحاظ ساختاری، مدیریتی و ارتباطات ضعیف عمل نموده و متاسفانه نتوانسته جایگاه ویژه وکارآمدی را در جنبه های مختلف اقتصادی ایفا نماید. پژوهش حاضر با هدف رابطه بین تبلیغات هدفمند و اصلاح شبکه یتوزیع کالاهای اساسی ، در سال 1394 شمسی انجام شده است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی-همبستگی بوده که به صورت پیمایشی انجام گرفته و جامعه ی آماری شامل مدیران و کارشناسان مرتبط با توزیع کالا درسازمان صنعت، معدن و تجارت، معاونت امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف-کنندگان و تولیدکنندگان، انجمن حمایت از حقوق مصرفکنندگان، خانه صنعت و معدن، اتاق اصناف (اتحادیه های صنوفتولیدی و توزیعی)، اتاق بازرگانی و صنایع معادن و کشاورزی، بخش تعاونی های مصرف، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی،سازمان تعاون کار و رفاه اجتماعی، شرکت بازرگانی دولتی ایران، شرکت غله و خدمات بازرگانی، سازمان جهاد کشاورزی،سازمان تعاون روستایی، سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری، شرکتها و اتحادیه های تعاونی توزیع، شرکتهای پخشکالا، شرکتهای حمل و نقل کالا، اتحادیه سراسری مرغ و تخم مرغ، فروشگاه های زنجیرهای، فروشگاه های بزرگ وسایرافرادآگاه درزمینه ی توزیع کالا، بالغ بر 17221 نفر بوده. ابزار تحقیق شامل دو پرسشنامه ی خودساخته ی محقق بوده.نتایج حاصل از یافته پژوهش نشان داد که بین تبلیغات هدفمند و اصلاح شبکهی توزیع کالاهای اساسی رابطه معنی داری وجود دارد.

کلیدواژه ها:

تبلیغات هدفمند ، اصلاح شبکه ی توزیع

نویسندگان

سجاد رضایی

گروه مدیریت، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.

فرشید نمامیان

گروه مدیریت، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران- گروه مدیریت، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه، ایران (نویسنده مسئول)

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • بختایی، امیر و گلچین فر، شادی. (1381). مدیریت کانال های ...
  • شریفی، کیومرث، نصابی، حمیدرضا، و یاورزاده، محمدرضا. (1392). شناسایی _ ...
  • کاتلر، فیلیپ. آرمسترانگ، گری. (1388). اصول بازاریابی. تجمه بهمن فروزنده، ...
  • ماهنامه تحلیلی، ترویجی و گفتمانی قرارگاه پدافند اقتصادی، شماره ی ...
  • نظری اجمالی به شبکه توزیع کالا در کشور. بررسی های ...
  • نمایش کامل مراجع