بررسی رابطه مدیریت دانش و مدیریت سرمایه فکری با بهره وری نیروی انسانی شرکتهای مهندسیزیرنظر سازمان نظام مهندسی استان آذربایجانشرقی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 867
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AMSCONF03_287
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه مدیریت دانش و مدیریت سرمایه فکری با بهره وری نیروی انسانی در شرکتهای مهندسی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجانشرقی انجام یافته است. این تحقیق از نظر هدف، کاربردی و از نظر شیوه گردآوری و تحلیل اطلاعات توصیفی از نوع همبستگی می باشد. ابزار جمع آوری اطلاعات از نوع پرسشنامه (9با 87 سوال) بوده و جامعه آماری این تحقیق مدیران ارشد شرکتهای مجری حقوقی ساختمان بوده و حجم نمونه با توجه به جدول مورگان 169 نفر می باشد که نمونه گیری بصورت تصادفی انتخاب شده است. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شد که نتایج آزمون پیرسون ، و آزمون رگرسیون چندگانه و آزمونهای t مستقل و تحلیل واریانس یک راهه، مشخص نموده که در حالت کلی بین مدیریت دانش و سرمایه فکری با بهره وری نیروی انسانی رابطه معنی داری وجود دارد. هم چنین نتایج رگرسیون چندگانه نشان داد که نمرات مؤلفههای مدیریت دانش و مدیریت سرمایه فکری توانستند نمرات بهره وری را بصورت معنادار پیش بینی کنند. آزمون t مستقل و تحلیل واریانس یک راهه بیانگر این بود که دیدگاهکارکنان در متغیرهای مدیریت دانش، سرمایه فکری و بهرهوری با توجه به جنسیت تفاوت معناداری وجود ندارد و نتایج تحلیل واریانس یک راهه نشان داد که بین دیدگاه کارکنان در هر سه متغیر با توجه به سن آنها تفاوت معنادار و تنها در متغیر سرمایه فکری بین دیدگاه کارکنان با توجه به مدرک تحصیلی و بین دیدگاه کارکنان در هر سه متغیر با توجه به سابقه کاری آنها تفاوت معنادار وجود دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
روشن بنیادی
گروه مدیریت، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد علوم و تحقیقات تبریز، تبریز، ایران
پیمان یارمحمدزاده
گروه مدیریت اجرایی ،دانشکده مدیریت ، دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد علوم و تحقیقات تبریز،تبریز، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :