ارائه طرح اختلاط بتن سبک سازه ای با مخلوط سنگدانه های طبیعی و مصنوعی بهمراه افزودنی ها مجاز طبیعی و مصنوعی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,288

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

DCECAU01_075

تاریخ نمایه سازی: 2 تیر 1395

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین مشکلات در طراحی واجرای ساختمان های بتنی وزن قابل توجه بار مرده اجزای ساختمان است. استفاده از بتن سبک موجب کاهش بار مرده موجب کاهش چشمگیر کابل های پیش تنیده و بدلیل کاهش وزن قطعات پیش ساخته با آن موجب کاهش هزینه های حمل و نقل می شود. از دیگر مزایای کاهش وزن بتن افزایش مقاومت اعضای برشی در برابر زلزله است، زیرا نیروهای زلزله عمدتاً تابع مستقیم با وزن مرده دارند وهمینطور بدلیل خاصیت عایق بندی حرارتی بیشتر و مقاومت در مقابل یخ زدگی در نهایت منجر به اقتصادی شدن طرح می شود. نتایج برخی تحقیقات نشان داده است که بتن سبک دارای نفوذ پذیری کم و دوام زیاد نسب به بتن معمولی می باشد. بتن سبک سازه ای با سنگدانه ای سبک و ماسه مطابق آیین نامه بتن ایران دارای حداقل مقدار میانگین مقاومت فشاری 28 روزه، 170 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و حداکثر میانگین وزن مخصوص 1840 کیلوگرم بر متر مکعب مطابق می باشد. در این مقاله مشخصات مقاومتی بتن سبک سازه ای با مخلوط سنگدانه های طبیعی و مصنوعی با افزودنی های مجاز جهت مصرف در پروژه های بزگ عمرانی نظیر ساختمان های بلند مرتبه و پل ها، بررسی شده است و بدین منظور بیش از 9 طرح اختلاط با بیش از 45 نمونه مکعبی 10* 10* 10 در آزمایشگاه ساخته شده و پس از یک روز قالب گیری در محیط آزمایشگاه، به مدت 7 روز در اطاقک بخار عمل آوری شدند. سپس نمونه ها از اطاقک خارج و در هوای آزاد قرار گرفتند و در روز 28 به مدت چند ساعت جهت اطمینان از خشک شدن در گرمخانه قرار گرفتند. پس از اندازه گیری ابعاد و وزن حجمی نمونه ها در نهایت پس از شکست نمونه ها متوسط مقاومت فشاری آنها مشخص و نتایج شکست مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. در این تحقیق با استفاده از مخلوط سنگدانه های طبیعی و مصنوعی با افزودنی های مجاز بتن سبک سازه ای با محدوده مقاومت متوسط 26 الی 44 مگا پاسکال با وزن حجمی 1571 الی 1890 کیلوگرم برمتر مکعب تولید شده است.

کلیدواژه ها:

بتن سبک سازه ای ، سنگدانه های طبیعی و مصنوعی ، مقاومت فشاری بتن ، طرح اختلاط ، اسکوریا ، لیکا ، پودرسنگ آهک ، ژل و دوده میکروسیلیس

نویسندگان

تقی مهدوی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، گروه عمران، مراغه، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • بتن شناسی تالیف پروفسور نویل، مترجم دکتر هرمز فامیلی، انتشارات ...
  • ریز ساختار و خواص و اجزای بتن، تالیف پرفسور مهتا ...
  • مقررات ملی ساختمان، مبحث نهم، طرح و اجرای ساختمانهای بتن ...
  • اطراحی و کنترل مخلوط های بتن، تالیف استیون کسماتکا و ...
  • نمایش کامل مراجع