شکلپذیری پانلهای 3D شاتکریتی با رفتار خمشی
محل انتشار: همایش ملی مقاوم سازی ایران
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,189
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRNC01_092
تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1386
چکیده مقاله:
شکل پذیری یکی از خواص بسیار مهم سازه هایی است که اگرتحت تاثیر بارها یا نیروهای لرزه ای واقع شوند باید از خود بروز دهند. شکل پذیری عبارت است از توان و تحمل یک سازه به همراه اعضای انتخاب شده آن که تحت رفتار غیر ارتجاعی و بدون کاهش درمقاومت و سختی خود بتوانند تغییر شکل قابل توجهی را داشته باشند. همچنانکه می دانیم از مهمترین مسائل و خصیصه های سازه در مقابل نیروهای لرزه ای و از جمله نیروهای ناشی از زلزله رفتار شکل پذیر انها یا دارا بودن خصلت شکل پذیری است . به عبارت دیگر هر سازه پایدار یا مقاوم در برابر زلزله باید هم به صورت کلی و یک مجموعه کامل شکل پذیر باشد و هم اعضای آن به تفکیک شکل پذیر باشند.
نظر به اینکه ایران روی یکی ازکمربندهای فعال زمین لرزه در جهان قرار دارد، ایجاد سازه های مقاوم و امن ازاولویت خاصی برخوردار است. امروزه ساخت و ساختمانها با مصالح سبک، با دوام و در عین حال ایمنو مقاوم در برابر زلزله از نیازهای اصلی صنعت ساخت و ساز می باشد. یکی از فنون مطرح شده در دودهه اخیر استفاده از صفحات 3D شاتکریتی متشکل از دو لایه بتن مسلح با شبکه جوش شده و یک لایه پلی استایرن میباشند.
از آنجا که شکل پذیری این پانلها برای استفاده در مناطق زلزله خیز جهت تولید سازه های مقاوم در برابر زلزله و مقاوم سازی سازه های موجود با استفاده به عنوان میانقاب مهم است. این مقاله تحقیقی را با استفاده از تحلیل عددی در مورد رفتار لرزه ای پانلهای 3D شاتکریتی ارائه میدهد، که در این مدلسازی سعی شده است مدل نرمافزاری مطابق با واقعیت باشد. دراین مقاله ضریب رفتار به صورت مجزا و با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی افزایشی (PUSHOVER) بررسی شده است، که برای این بررسی از نرم افزار ANSYS استفاده شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدجواد فدایی
استادیار بخش عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
محسن اکبریان
کارشناسی ارشد سازه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :