بررسی بحران جهانی شدن تعلیم و تربیت

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره و آموزش در ایران
  • کد COI اختصاصی: PCCONF02_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 864
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامعلی احمدی

دانشیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران

سیدعلی حسینی

دبیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند، کارشناس ارشد ریاضی

چکیده

نظام تعلیم وتربیت به ناچار متأثر از پدیده جهانی شدن خواهد بود از اینرو باید توانایی برخورد مناسب با آن را در خود مهیا کند اصولاًبرای برخورد مناسب شناخت مناسب لازم است. این که نظام تعلیم وتربیت چه برداشت یا چه توقعی از نظم نوین جهانی داشتهباشد طبیعتاً در عملکرد آن مؤثر خواهد بود مسلما نه پذیرش بی قید و شرط تبعات این پدیده و نه طرد و راندن آن هیچکدام برخورد منطقی با آن نیست جهانی شدن در عین اینکه ممکن است مضراتی داشته باشد مطمئناً ما را از فواید خود نیز بی بهره نخواهد گذاشت . هدف از این تحقیق بررسی بحران جهانی شدن تعلیم و تربیت می باشد . این تحقیق از نظر هدف از تحقیقات کاربردی می باشد. اینتحقیق با روش اسنادی و مطالعه کتابخانه ای انجام شده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد که اجزای سازنده نظام تعلیم وتربیت مانند معلمین ، محتوی درسی ، روشهای تدریس، مدیریت ، برنامه ریزی آموزشی ، امکانات و فضای آموزشی همه وهمه متأثر از جهانی شدن خواهند بود. شاید تأثیر جهانی شدن در کلاس درس به ظاهر کمتر خود را نمایان سازد و کلاسهایی که به سبک گذشته نیز ادامهفعالیت می کنند در وضع خوبی باشند ، اما واقعیت این است که جهانی شدن بیش از آنکه نمود بیرونی داشته باشد درون را متحول میکند این تغییر در نگرش و نگاه به پیرامون است که باعث تغییر در آن میگردد بر ماست که خود را هر چه بیشتر با جهانی شدن آشنا کنیم و با تفکر و عقلانیت بهترین گزینه مواجهه را بیابیم و بکار بندیم

کلیدواژه ها

جهانی شدن، بحران، تعلیم و تربیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.