سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش منطقه ویژه پارس جنوبی بر مراکز جمعیتی بخش عسلویه

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 693

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCSDUS02_083

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395

چکیده مقاله نقش منطقه ویژه پارس جنوبی بر مراکز جمعیتی بخش عسلویه

منطقه ویژه اقتصادی پارس در جنوب شرقی استان بوشهر به منظور استفاده ازمیدان گازی پارس جنوبی و فعالیت در طرح های نفت گاز و پتروشیمی در سال 1377 تاسیس شده است از جمله مناطقی است که در ظرف کمتر از 10 سال سرمایه گذازی صنعتی گسترده ای درآنانجام شده پروسه صنعتی شدن و پیشرفت تکنولوژیکی در منطقه عسلویه منبا های را برای گذر از یک جامعه سنتی به جامعه صنعتی و شهری فراهم ساخته است تغییرات و سیع منطقه که ناشی از پروسه صنعتی شدن تناقض بزرگی را به دنبال داشته است از یک طرف جامعه ای با ظرفیت تولیدی بزرگترخلق نموده و از طرفی دیگر تحولات شگرفی در منطقه بوجود آورده است هدف از این پزوهش نقش منطقه ویژه پارس جنوبی بر مراکز جمعیتی عسلویه میباشد براین اساس جامعه آماری تحقیق 100 نفر میباشد در جمع آوری داده ها ار زوش مصاحبه مشاهده و پرسش نامه استفاده شده است پایانی پرسش نامه از طریق آلفا کرونباخ و در روایی از دیدگاه های صاحب نظران و اساتید استفاده گردیده است نتیجه نشان میدهد تغییر و تحول در چشم انداز فضایی امری است اجتناب ناپذیر است ولی نکته با اهمیت این است که تغییر چشم انداز به درستی و به صورت عقلایی صورتپذیرد این امر نیازمند نظامی است که بتواند بدرستی تعیینکند توسعه ایجاد شده در منطقه در جهت حرکت به سوی پایداری توسعه منطقه انجام پذیرد

کلیدواژه های نقش منطقه ویژه پارس جنوبی بر مراکز جمعیتی بخش عسلویه:

توسعه صنعتی ، تاسیسات نفت وگاز ، منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی ، توسعه پایدار

نویسندگان مقاله نقش منطقه ویژه پارس جنوبی بر مراکز جمعیتی بخش عسلویه

سید عاطفه قاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهریو منطقه ای دانشگاه شهید بهشتی

فرح مشیری

استادیار دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
_ طالبیان، 1387، 1 _ تحلیل تاثیر اجتماعی توسعه صنعتی ... [مقاله ژورنالی]
ا- سعیدی، ع، 1377، پایداری و ناپایداری سکونتگاه های روستایی، ...
-I3] صادقی، س، 1385، /ارائه مفهومی برای مسائل و انحرافات ...
- تولایی، س، 1379، درآمدی بجغرافیایی اقتصادی، اتشارات جهاد دانشگاهی، ...
ا- گزارش بخشداری منطقه عسلویه سال .1388 ...
-Iه] گزارش اداره جهاد کشاورزی بخش عسلویه .1387 ...
- موسسه فرهنگی پژوهشی مهندسی توسعه اجتماعی، 1384، طرح ساماندهی ...
- مصاحبه با رئیس نیروی انتظامی، 1390 ...
مهندسین مشاور ره شهر، 1381، مطالعات طرح کاربری اراضی منطقه ...
موسسه آموزش عالی دانش‌پژوهان، اصفهان، ایران، آذرماه1391 ...
-Jonathan Quentin, M. 2004, The Role of Regonal Industry Clusters ...
- Shihab, M , 1997, Social and Economic change in ...
-Ahmad, H, 2004, Steering Industrial Development Along A Sustainable ...
- Harry, L & Rodney E. C, 2003, Social Impact ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش منطقه ویژه پارس جنوبی بر مراکز جمعیتی بخش عسلویه" توسط سید عاطفه قاسمی، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهریو منطقه ای دانشگاه شهید بهشتی؛ فرح مشیری، استادیار دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار و عمران شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه صنعتی ،تاسیسات نفت وگاز ،منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی، توسعه پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 693 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه ویژه اقتصادی پارس در جنوب شرقی استان بوشهر به منظور استفاده ازمیدان گازی پارس جنوبی و فعالیت در طرح های نفت گاز و پتروشیمی در سال 1377 تاسیس شده است از جمله مناطقی است که در ظرف کمتر از 10 سال سرمایه گذازی صنعتی گسترده ای درآنانجام شده پروسه صنعتی شدن و پیشرفت تکنولوژیکی در منطقه عسلویه منبا های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش منطقه ویژه پارس جنوبی بر مراکز جمعیتی بخش عسلویه با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.