سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر مدهای نقص برای قطبش TE در کریستال های فوتونیک یک بعدی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 830

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

LPPS01_043

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395

چکیده مقاله اثر مدهای نقص برای قطبش TE در کریستال های فوتونیک یک بعدی

در این مقاله، بلور فوتونی سه لایه ای یک بعدی نامتقارن با نقص در نظر گرفته شده و با محاسبه ضریب عبور با تغییر طول موج، تغییرات مد نقص بررسی شده است. مشاهده می شود که درون نوار گاف بلور فوتونی یک مد نقص وجود دارد. در قطبش TE با افزایش زاویه فرودی، مد نقص به سمت طول موج های کوتاه تر جابه جا می شود ارتفاع مد نقص تغییر زیادی نمی کند و همچنین با افزایش زاویه فرودی دو مد نقص در نوار گاف مشاهده می شود. همچنین مشاهده شد که با افزایش تعداد سلول های واحد، مکان مد نقص تغییری نمی کند و تنها تاثیر افزایش تعداد سلول های واحد به صورت باریک شدن شکل قله و افزایش تیزی لبه های نوار می باشد. به علاوه با افزایش ضریب شکست و ضخامت لایه ی نقص مدهای نقص به سمت طول موج های بزرگتر حرکت می کنند.

کلیدواژه های اثر مدهای نقص برای قطبش TE در کریستال های فوتونیک یک بعدی:

نویسندگان مقاله اثر مدهای نقص برای قطبش TE در کریستال های فوتونیک یک بعدی

علی زرگری

گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه گلستان، گرگان، ایران

یدالله هزار جریبی

گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه گلستان، گرگان، ایران

میثم کشیری

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علی آباد کتول دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Armemise Mario, N. "Phononic and photonic band gap structures: modeling ...
Naumov, A. N. And Zheltikov, A. M. "Termary one-dime nsional ...
Khem, B. Thapa, S. K. Singh and Ojha, S. P. ...
Srivastava, K. B. Thapa, S. Pati and S. P. Ojha. ...
Saleh, B. E. A. And Teich, ) C. "Fundamental of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر مدهای نقص برای قطبش TE در کریستال های فوتونیک یک بعدی" توسط علی زرگری، گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه گلستان، گرگان، ایران؛ یدالله هزار جریبی، گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه گلستان، گرگان، ایران؛ میثم کشیری، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علی آباد کتول دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی فناوریهای نوین نور، فتونیک و سیستمهای فتوولتاییک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدهای نقص – قطبشTE– کریستال های فوتونیک هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 830 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، بلور فوتونی سه لایه ای یک بعدی نامتقارن با نقص در نظر گرفته شده و با محاسبه ضریب عبور با تغییر طول موج، تغییرات مد نقص بررسی شده است. مشاهده می شود که درون نوار گاف بلور فوتونی یک مد نقص وجود دارد. در قطبش TE با افزایش زاویه فرودی، مد نقص به سمت طول موج های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر مدهای نقص برای قطبش TE در کریستال های فوتونیک یک بعدی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.