ضرورت مشارکت در اندیشه های تربیتی پست مدرنیسم
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 364
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICPE01_178
تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395
چکیده مقاله:
در این پژوهش سعی شده است ارتباط مشارکت با جریان فلسفیپست مدرنیسم واصول ومبانی فلسفی آن را در خصوص مشارکت بیانشود واز روش تحلیلی واستنتاجی دلالت های ضمنی پست مدرنیسم رابرای مولفه های آموزش وپرورش مشارکتی وفراگیر ومردمی استخراجنماییم. روش های فعال تدریس توجه به تنوع وتکثر در روش ها ی تربیتیدخالت در تصمیم گیری وتصمیم سازی در فرایندهای تربیتی وتبدیلنقش معلم به راهنما وهدایت کننده فرایند یادگیری ونقش انتخابی وفعال دانش آموز در جریان تعلیم وتربیت ، در زمره اهداف غائی مدنظردر حیطه آموزش مشارکتی پست مدرنیسم ها می باشد. بهره جستناز روش های مشارکتی و دیالکتیک، درفرآیند آموزش از ابزارهای موردنظر برای بستر سازی مشارکت به شمار می روند. نقش معلم پستمدرن به عنوان راهنما است که به دانش آموزان آزادی عمل می دهد تااندیشه های نو و راه حل های متفاوت را بیان، ارزیابی و آزمایش کنند.کلاس درس پست مدرن چارچوب ها را می شکند و برنامه هایدرسی از پیش تعیین شده نیستند. بنابراین، فضای آموزش و پرورشپست مدرنیسم شرایط را برای بروز مشارکت و تربیت فرد مشارکت جوفراهم می آورد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
اکبر غلامی
دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مدرس ایلام
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :