سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: IARC02_048
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 258
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پدافند غیرعامل تأسیسات زیربنایی راهکاری برای ایمنی بیشتر کلانشهر مشهد
چکیده مقاله:
کلانشهرها بدلیل وسعت جمعیت و تراکم زیاد بافت مسکونی خود همواه نیازمند طراحی یک چشم انداز کلی در زمینه مدیریت زیرساختهای خود می باشند که در آن علاوه بر بیان افق چگونگی تأمین زیرساخت ها باید رویکردهای نوین مقابله با حوادث غیر مترقبه و جلوگیری از قطع خدمات رسانی تأسیسات شهری نیز در نظر گرفته شود در این راستا علاوه بر رویکرد ایجاد و انتخاب نوع این زیرساخت ها باید در مدیریت کلان آنها دیدگاه های دفاع غیرعامل را برای مقابله با حوادث طبیعی و غیرطبیعی و تأثیر آن بر کاهش آسیب پذیری شهر و شهروندان که در معرض طیف گسترده ای از مخاطرات هستند برای دستیابی به اهداف توسعه هزاره ی سوم و در چارچوب اختیارات و وظایف طرح توسعه و عمران کلانهشر مشهد، برنامه های کاهش آسیب پذیری مورد تأکید و توجه فراوان قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
پدافند غیرعامل، تأسیسات و زیرساخت ها، بحران، حفاظت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/458974/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بابایی، جواد و حجتی، سارا،1394،پدافند غیرعامل تأسیسات زیربنایی راهکاری برای ایمنی بیشتر کلانشهر مشهد،چهارمین همایش ملی معماری،شهرسازی و پژوهش های نیاز محور با محوریت تحولات نوین و پژوهش های کاربردی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/458974
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، بابایی، جواد؛ سارا حجتی)
برای بار دوم به بعد: (1394، بابایی؛ حجتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش پدافند غیر عامل در مدیریت بحران
- پیش بینی انرژی تولیدی نیروگاه بادی برای کاهش رزرو مورد نیاز سیستم توسط شبکه عصبی
- ارزیابی تاب آوری شبکه برق : مطالعه موردی شبکه انگلستان
- بررسی تاثیر ریزگرد ها بر تاسیسات انتقال برق استان خوزستان
- بررسی اصول و اهداف پدافند غیرعامل و کاربرد آن در بهداشت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.