سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: IARC02_047
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 196
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تأثیر ایمان انسان در معماری مسجد و مسیر طرح مسجد در آمریکای شمالی
چکیده مقاله:
در بعضی مواقعه مشاهده شده که افراد کاملاً غیر مسلمان و مخاالف با شریعت برای طراحی و نظارت مسجد استفاده گردیده است. در صورتی که در جوامع اسلامی سراسر جهان هرجا که تصمیم به ایجاد مسجد و یا تعمیر و مرمت آن باشد باید مشمول آیه 17 سوره توبه باشد (ما کان للمشرکین ان یعمروا مساجد الله شاهدین علی انفسهم بالکفر ) که خداوند حق ساختن مسجد توسط مشرکین و کفار را سلب کرده است. در ساخت و ساز مساجد از بعد اعتقادی و عامل بودن به احکام دینی در گذشته دقت زیادی بعمل می آمده است و هر شخصی صلاحیت مسجدسازی را نداشته و شرایطی را خداوند در سوره توبه برای ساختن مساجد گذاشته است، ایان به خدا و ایمان به آخرت اولین شرط است. بیش از دوهزار مسجد در ایالات متحده آمریکا موجود است که عمدتاً در تعبیرهایی که اصولاً برای مقاصد دیگری ساخته شده بودند. زمانی که اسلام در ایالات متحده شروع به احساس قرابت و نزدیکی کرد تقریباً مساجد با طرح های معماری جهانی ساخته شده اند طرح های وارداتی، اقتباسی، ابتکاری، برخی ز معماران با تفسیر مجدد از سبک های سنتی با استفاده از ترکیب طرح ها و به دست آوردن نتایج مرکب متساوی این سبک را تجربه کردند.
کلیدواژه ها:
الله، قرآن ایمان، تقوی، انسان، معماری، کالبد، وارداتی، اقتباسی، ابتکاری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/458973/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گنجینه، پروین و نمکی، روح اله،1394،تأثیر ایمان انسان در معماری مسجد و مسیر طرح مسجد در آمریکای شمالی،چهارمین همایش ملی معماری،شهرسازی و پژوهش های نیاز محور با محوریت تحولات نوین و پژوهش های کاربردی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/458973
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، گنجینه، پروین؛ روح اله نمکی)
برای بار دوم به بعد: (1394، گنجینه؛ نمکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیاده راه و نقش وجودی آن دربرقراری تعاملات اجتماعی و حس تعلق انسان به فضای معماری
- بررسی عوامل موثر بر تعاملات اجتماعی در خانه های سنتی ایران در شهر کاشان(نمونه موردی خانه طباطبایی ها)
- بررسی انواع فساد در بخش قرارداد های دولتی از منظر قانونی و ارایه راهکارهای مناسب در جهت پیشگیری ازبروز فساد در قراردادهای دولتی.
- جایگاه کرامت انسانی در معماری اسلامی
- تکنولوژی ومعماری مقایسه تطبیقی تأثیرات تکنولوژی سنتی و مدرن بر انسان و معماری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.