مقایسه اضطراب امتحان در آزمون های الکترونیکی و عادی و پیش بینیآن بر اساس خودکارآمدی رایانه دانشجویان
محل انتشار: دومین کنگره علمی پژوهشی سراسری توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی،جامعه شناسی و علوم فرهنگی اجتماعی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 605
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPCONF02_114
تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395
چکیده مقاله:
هدف: با توجه به تغییر اجرای آزمون ها در دانشگاه پیام نور از شکل مداد-کاغذی به الکترونیکی و مزایای استفاده از فناوری در کاهشزمان و هزینه، هدف از مطالعه حاضر، مقایسه اضطراب امتحان در آزمون های الکترونیکی و عادی و پیش بینی آن بر اساس خودکارآمدیعمومی دانشجویان بود. روش: به این منظور، از میان کلیه دانشجویان پیام نور تاکستان تعداد 317 نفر با روش نمونهگیری خوشهای چندمرحلهای انتخاب شدند. دادهها از طریق پرسشنامه اضطراب امتحان ساراسون و خود کارامدی GSE-10 جمع آوری گردید. روش پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی بود. یافتهها: تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آمار توصیفی، رگرسیون همزمان و t اسیودنت نشانداد بین اضطراب امتحان دانشجویان در آزمون هایی که به شکل الکترونیکی و عادی برگزار می شود، تفاوت وجود دارد و خودکارآمدیعمومی پیش بینی کننده اضطراب امتحان در دانشجویان است. نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش فوق اجرای آزمون های دانشگاهیبه شکل الکترونیکی و آموزش خودکارآمدی به دانشجویان می تواند در کاهش اضطراب امتحان درآنان موثر باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
آرزو عظیم زاده
کارشناس ارشد روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی کرج
مژگان حیاتی
-2 استادیار دانشگاه پیام نور قزوین - ایران
توحید شیرعلیپور
کارشناس ارشد علوم تربتی دانشگاه تربیت مدرس
یوسف صادقی
کارشناس ارشد روانشناسی – مدرس پیام نور استان البرز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :