نقش دانش بومی و دانش نوین در توسعه پایدار کشاورزی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 580
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CULTURAL03_137
تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395
چکیده مقاله:
کشاورزی به عنوان یکی از اصلی ترین فعالیتهای اقتصادی بشر از دیرباز تاکنون مطرح بوده است. تجارب کهن انسان ها از گذشته تا کنون به همراه تحقیقات علمی نوین، کشاورزی را به یک علم گسترده تبدیل نموده است. توسعه پایدار کشاورزی به عنوان یک رویکرد جهان شمول برای بهبود کشاورزی در تمام نقاط دنیا همواره به دنبال توصیه های علمی و بومی بوده است. هدف پژوهش بررسی دانش بومی کشاورزی و دانش نوین به منظور توسعه پایدار کشاورزی می باشد. نتایج نشان می دهد که دانش نوین نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و افزایش تولید داشته اما این دانش کافی نبوده و دانش بومی بر پایداری فعالیت های نوین در بخش کشاورزی می افزاید لذا تلفیقی از دو رویکرد بومی و نوین دانش می تواند به توسعه پایدار کشاورزی کمک شایانی نماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد محمدرضایی
دانشجوی دکتری ترویج و آموزش کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس(عضو انجمن علمی -دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی)
اسماعیل اسلامی
دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
محمد پورنظری
دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :