تولید آنتی بادی های سبز فلوروسنت جهت تشخیص سریع آزمایشگاهی مارکرهای توموری
محل انتشار: چهارمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,904
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NBCI04_400
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1386
چکیده مقاله:
پیشرفت در تکنولوژی آنتی بادیهای نوترکیب منجر به تولید آنی بادیهای نوترکیبی شد که محصول زیادی را تولید می کنند و به عنوان عوامل درمانی استفاده می شوند. از جمله مهمترین آنتی بادیهای نوترکیب آنتی بادیهای تک زنجیره ای (scFv) می باشند که این قطعات آنتی بادی از مولکول های کامل آنتی بادی مانند ایمونوگلوبولین G مشتق شده اند و خصوصیات بیوفیزیکو شیمیایی آنها مشابه مولکول والدی است. پروتئین فلورسنت سبز GFP) طور ژنتیکی می تواند با بسیاری از پروتئین های گونه های مختلف فیوز شود و یک مولکول کایمر پایداری را ایجاد کند که فعالیت بیولوژیکی اصلی خودش را که خصوصیت فلورسنت می باشد حفظ می نماید. بعلاوه شدت فلورسنت در موتانتهای GFP (مثل EGFP) حدود 25-35 بار افزایش می یابد. در این تحقیق EGFP را به مولکول SCFV ساخته شده علیه مارکر سرطانی CEA متصل کردیم مولکول DNA نوترکیب در ناقل فاژمیدی pHEN6 کلون شد و در پری پلاسم سلول های باکتریایی بیان گردید و با روش وسترن بلاتینگ و اسبکتروسکوپی این بیان تأئید شد. برای بررسی فعالیت پروتئین فیوژن در in vitro سلولهای cea مثبت (MCF-7) پروتئین نوترکیب انکوبه شد و خصوصیات اتصال آنتی بادی فلوروفور به وسیله میکروسکوپ فلورسنت کنترل شد و وجود رنگ فلورسنت سبز در سلولهای CEA مثبت اثبات گردید.
نویسندگان
نسرین راستگو
پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و فناوری زیستی
مهدی اربابی
پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و فناوری زیستی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :