بررسی اثرات ضد باکتری رنگدانه های طبیعی استخراج شده از جلبک دریایی Gracilariasalicornia بر روی باکتری Aeromonas hydrophila
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,009
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CBGCONF02_072
تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395
چکیده مقاله:
داروها با منشا گیاهی با به حداقل رساندن خطرات زیست محیطی، عدم ایجاد مقاومت دارویی و در دسترس بودن، توجهات زیادی را به خود جلب نموده است. با توجه به نقش جلبک ها در کنترل باکتری های بیماریزا و وجود منابع عظیمی از آن ها در کشور این تحقیق بعنوان اولین گزارش با هدف شناخت خواص عصاره های متانولی، کلورفرمی و آبی جلبک Gracilaria salicornia علیه باکتری Aeromonas Hydrophila انجام شد. این جلبک از سواحل جزیره قشم جمع آوری و به آزمایشگاه منتقل شد. بعد از عصاره گیری، فعالیت آنتی باکتریال با روش WellDiffusion مورد ارزیابی قرار گرفت. قطر هاله عدم رشد باکتری با توجه به غلظت های عصاره ها (300،200،100،50 میلی گرم بر میلی لیتر) متغیر بوده و فعالیت ضد باکتریایی سه عصاره دارای اختلاف معنی داری بودند ( P<0.05 ) و بهترین هاله عدم رشد، از غلظت های 200،100 و 300 عصاره متانولی و غلظت 300 عصاره آبی بود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سمیه رسولی
کارشناسی ارشد اکولوژی آبزیان، دانشگاه گیلان، دانشکده منابع طبیعی، گروه شیلات
مسعود ستاری
دانشیار بهداشت و بیماریهای آبزیان، دانشگاه گیلان، دانشکده منابع طبیعی، گروه شیلات
جاوید ایمانپور نمین
استادیار اکولوژی آبهای داخلی، دانشگاه گیلان، دانشکده منابع طبیعی، گروه شیلات
زهره رمضانپور
دکترای تخصصی، اکولوژی پلانکتون کاربردی، انستیتو تحقیقات ماهیان خاویاری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :