سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ITCC01_538
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 442
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله قطعه بندی تمام خودکار کبد در تصاویر سی تی اسکن با استفاده از الگوریتم قدم زن تصادفی
چکیده مقاله:
قطعه بندی دقیق کبد یکی از گام های بسیار مهم برای ابزارهای تشخیص به کمک کامپیوتر برایتصاویر سی تی شکمی محسوب می شود. قطعه بندی کبد به دلایل مختلف از جمله اثر حجمجزئی، مشابهت شدت روشنایی کبد با بافت های اطراف و تنوع در شکل، ابعاد و موقعیت کبد دربیماران مختلف دشوار است. معمولاً به دلیل حیاتی بودن موضوع، فرایند قطعه بندی به طور دستی وتوسط افراد متخصص انجام می گیرد که معایب آن شامل زمان محاسباتی بالا و هزینه بالا می باشد.برای رفع این مشکلات فراهم آوردن الگوریتم هایی که می تواند تصاویر را با دقت بالا و بدون نیازبه دخالت کاربر قطعه بندی کند مفید می باشد. در این مطالعه یک روش تمام اتوماتیک مبتنی برالگوریتم قدم زن تصادفی برای قطعه بندی کبد از تصاویر سی تی اسکن پیشنهاد شده است. روشقدم زن تصادفی یک روش قطعه بندی نیمه خودکار است که کاربر قبل از شروع الگوریتم یکسری نقاط از اجزای تصویر را برچسب گذاری می کند. سپس الگوریتم بقیه نقاط را با استفاده ازاطلاعات پیکسلهای برچسب خورده، برچسب می زند. ما سعی کرده ایم که این نقاط را به صورتخودکار انتخاب کنیم تا مشکل تعاملی بودن این الگوریتم را بر طرف سازیم. نتایج تجربی رویتصاویر سی تی اسکن نشان داده است که متد پیشنهادی دقت قطعه بندی را بالا برده و سرعت پیادهسازی را افزایش داده است.
کلیدواژه ها:
قطعه بندي كبد، سي تي اسكن، الگوريتم قدم زن تصادفي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/451325/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دربندی، پگاه و کریمی، عباس،1394،قطعه بندی تمام خودکار کبد در تصاویر سی تی اسکن با استفاده از الگوریتم قدم زن تصادفی،کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات،تربت حیدریه،،،https://civilica.com/doc/451325
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، دربندی، پگاه؛ عباس کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، دربندی؛ کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بخشبندی ضایعات مغزی در تصاویر ام آر آی با استفاده ازالگوریتم های آبپخشان، FCM ، K-means و مقایسه آنها
- شناسایی هویت از طریق اثر کف دست با استفاده از ویژگی های هندسی و بافت
- آشکارسازی و درجهبندی عیوب کاشی و سرامیک بر پایه بازیابی مرزها به عملگرهای ریخت شناسی
- شناسایی محل قرار گیری تومور کبد و تشخیص آن با استفاده از ماشین بردار پشتیبان و الگوریتم بهینه ساز جغرافیای زیستی
- تشخیص هویت افراد از طریق خطوط کف دست
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- مروری بر داده کاوی آموزشی و تحلیل رفتار فراگیران در موک ها
- بررسی ابعاد رضایت کاربران از شبکه های اجتماعی
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- ارزیابی آمادگی بانک های ایران در به کارگیری داده های بزرگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.