سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ITCC01_228
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 235
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود دقت فرآیند تخمین تلاش تولید سیستم های نرم افزاری بااستفاده از الگوریتم رقابت استعماری
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین و با ارزشترین اهداف در چرخه تولید سیستم های نرم افزاری را می توان تخمین هزینهنرم افزار دانست. برای فرآیند یادگیری ماشین جهت تخمین هزینه نرم افزار مدل های مختلفی مبتنی برالگوریتم های ابتکاری و فرابتکاری تا به حال ارائه شده اند. یکی از معروفترین این مدل ها ، مدل تخمینهزینه کوکومو 81 می باشد که برای اولین بار توسط Barry Boehm در سال 1981 ارائه شد.دراین مقاله برای تنظیم مقادیر پارامترهای مدل کوکومو 81 از الگوریتم فرابتکاری رقابت استعماریاستفاده شده است. نتایج تجربی نشان می دهند که در حالت کوکوموی مجزا، الگوریتم رقابتاستعماری طوری پارامترهای مدل کوکومو 81 را مقدار دهی می کند که MMRE برابر با 0.2863 و(0.25) PRED برابر با 0.3571 می گردد. واضح است که در مقایسه با مدل کوکومو 81 که MMREبرابر با 0.3180 و (0.25) PRED برابر با 0.3492 می باشد، الگوریتم رقابت استعماری توانسته است،با دقت بیشتری عملیات تخمین هزینه را انجام دهد.
کلیدواژه ها:
تخمین هزینه نرم افزار، فراابتکاری، الگوریتم رقابت استعماری، تلاش، دقت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/451016/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی، بهروز و اسفندیاری، منیره و حسین زاده پیرغیبی، فرزاد،1394،بهبود دقت فرآیند تخمین تلاش تولید سیستم های نرم افزاری بااستفاده از الگوریتم رقابت استعماری،کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات،تربت حیدریه،،،https://civilica.com/doc/451016
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، صادقی، بهروز؛ منیره اسفندیاری و فرزاد حسین زاده پیرغیبی)
برای بار دوم به بعد: (1394، صادقی؛ اسفندیاری و حسین زاده پیرغیبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر روش های تخمین تلاش توسعه نرم افزار
- معرفی انواع مدل های الگوریتمی در تخمین تلاش پروژه های نرم افزاری
- مروری بر روش های تخمین هزینه پروژه های نرم افزاری
- ارایه یک راهکار معماری مبتنی بر میکروسرویس برای رسانه های نوین
- مروری بر روش ها و الگوریتم های مبتنی بر طبقه بندی در داده کاوی در مدیریت ریسک مالی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- مروری بر داده کاوی آموزشی و تحلیل رفتار فراگیران در موک ها
- بررسی ابعاد رضایت کاربران از شبکه های اجتماعی
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- بررسی بازنمایی ارتباط فرهنگی ایران با ترکیه در فیلم ها و سریال های دو کشور (سال 1393)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.