سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NCARA01_076
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 301
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی زیست کارایی نیروگاه های حرارتی کشورDEA با کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها
چکیده مقاله:
بنگاه های اقتصادی همواره به دنبال حداکثر استفاده از حداقل منابع موجود می باشند که این امر منجر به تحصیل کارایی بالاتر در بنگاه ها می شود جدای از این از آنجاییکه امارها بوضوح نشان دهنده این واقعیت هستند که بزرگترین عامل انهدام و آلودگی محیط زیست در میان عوامل انسان ساخت عبارتند از: تولید؛ تبدیل و مصرف انواع انرژی بنابراین در نظر گرفتن شاخصهای آلودگی محیط زیست و جهت آغاز و گسترش فعالیت صنایع مختلف امری جدی و اجتناب ناپذیر می باشد. براین اساس این مقاله با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها DEA در پی اندازه گیری زیست کارایی نیروگاه های حرارتی کشور می باشد. در این تحقیق 40 نیروگاه حرارتی برق ایران بین سالهای 1392- 1388 مورد ارزیابی قرار گرفتهاست. نتایج حاضر حاکی از این امر هست که با استفاده از روش DEA و با استفاه از نرم windeap میانگین نیروگاه ها در طول دوره مورد بررسی کاهش یافته است.
کلیدواژه ها:
زیست کارایی؛ نیروگاه های حرارتی؛ تحلیل پوششی داده ها DEA
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/450041/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:متقی، سمیرا و ناصرزاده، سمیه و جهانگیری، شیما،1394،بررسی زیست کارایی نیروگاه های حرارتی کشورDEA با کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها،اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی حسابداری،مدیریت اقتصاد ،دامغان،،،https://civilica.com/doc/450041
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، متقی، سمیرا؛ سمیه ناصرزاده و شیما جهانگیری)
برای بار دوم به بعد: (1394، متقی؛ ناصرزاده و جهانگیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عملکرد و مقایسه کارایی نیروگاه های برق با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها
- ارائه مدلی جهت بهینه سازی با استفاده از استراتژی VMI در زنجیره تامین کالای فاسد شدنی با در نظر گرفتن شرایط تخفیف
- بهینه سازی شبکه زنجیره تامین از طریق افزایش قابلیت اطمینان مبادله کالاها بین سطوح مختلف شبکه زنجیره تامین و کاهش زمان و هزینه تولید و توزیع آنها
- اولویتبندی عوامل موثر بر مکانیابی نیروگاههای انرژی خورشیدی استان مرکزی با استفاده از تکنیک تصمیمگیری چند معیاره
- ارایه مدلی جهت مکانیابی آنتن های مخابراتی با در نظرگرفتن محدودیت ظرفیت و تقاضای غیرقطعی مشترکان(مطالعه موردی: شهر اهواز)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استقرار مدیریت ارتباط با مشتری در جلب رضایت مشتریان بانک ها
- بررسی تاثیر ساختار سازمانی بر گرایش به کارآفرینی کارکنان شعی ممتاز بانک صادرات منطقه شمال تهران در سال 1399
- تاثیر بازاریابی افراد تاثیرگذار بر توسعه وفاداری به برند از طریق درگیرکردن مشتری در تجارت الکترونیک
- عوامل مدیریت تولید بجهت توسعه تکنولوژی (مورد مطالعه شرکت ایران خودرو)
- تأثیر پیچیدگی اطلاعات بر عدم موفقیت حسابرسی ناشی از تقلب شرکت ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.