سیستم پشتیبانی تصمیم برای نحوه ارزشیابی فعالیت های تحقیقاتی همکاران در صنایع دفاعی با رویکرد : تحلیل سلسله مراتبی گروهی GAHP
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 471
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NDMCONFT03_112
تاریخ نمایه سازی: 28 اسفند 1394
چکیده مقاله:
مدیریت و برنامه ریزی جهت استفاده از افراد متخصص در زمینه های مختلف کاری، عامل اساسی در به ثمر رسیدن طرح های تحقیقاتی است. صنایع دفاع بنا به ماموریت خود در استفاده از ظرفیت های تحقیقاتی نخبگان، اقدام به بکارگیری افراد نخبه و استعدادهای برتر تحصیلی نمودهاست. نخبگان و همکاران تحقیقاتی، طرح های تحقیقاتی متناسب با نیازهای صنایع دفاعی و مبتنی بر علوم ودانش های نوین دفاعی را انجاممی دهند. ارزشیابی کیفیت طرح های تحقیقاتی بعنوان یک مساله اساسی برای دفتر نخبگان نیروهای مسلح مطرح می باشد. بر اساس کیفیت طرح ها امتیازات و تسهیلات به نخبگان و همکاران تحقیقاتی ارائه می گردد. نبود روش های تصمیم گیری کارا و مناسب، نمیتواند زمینه های لازم را برای ارزیابی کیفیت پروژه ها فراهم آورد و این امر از کارایی پروژه ها و نتایج حاصل برای سازمان های دفاعی کاهش می دهد. ازطرف دیگر و با توجه به وجود معیارها و تصمیم گیران مختلف در این فرایند، روش های تصمیم گیری که تنها یک معیار را درنظر می گیرند کارایی لازم را نداشته و این فرایند نیازمند روش های تصمیم گیری چند معیاره با در نظرگرفتن همزمان تمامی معیارهاست. در این تحقیق براساس روش روش تحلیل سلسله مراتبی گروهیGAHP یک مدل تصمیم گیری چند معیاره برای دو دسته از طرح های تحقیقاتی صنعتی و غیر صنعتی طراحی گردید. نتایج بدست آمده قادر به ارزشیابی کیفیت طرح ها بصورت سیستماتیک بوده و مقیاس های کارایی را برای چگونگی استفاده از امتیازات و تسهیلات برای نخبگان و همکاران طرح های تحقیقاتی فراهم می آورد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سعید فیاض
کارشناس ارشد مهندسی صنایع، دفتر صنعت، معدن و زیربنایی، مرکز آمار ایران
پریساسادات طباطبایی
کارشناس ارشد مدیریت صنعتی، دفتر صنعت، معدن و زیربنایی، مرکز آمار ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :