افزایش بهره وری واحدهای تولید همزمان برق و حرارت با مشارکت بخش خصوصی و دولتی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 631
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NEEREC08_019
تاریخ نمایه سازی: 28 اسفند 1394
چکیده مقاله:
امروزه تولیدات پراکنده با مقیاس کوچک توجه زیادی را در بین برنامه ریزان تولید انرژی به خود جلب کرده است و در این میان واحدهای تولید همزمان برق و حرارت (CHP) از اهمیت بیشتری برخوردار بوده اند. این نوع مولدها توانایی تولید همزمان انرژی الکتریکی و حرارتی را دارا می باشند. با توجه به ظرفیت تولید آنها، می توان در مجتمع های تجاری، صنعتی و مسکونی مجموعه های ورزشی، گلخانه ها، پست های انتقال برق و شهرک های صنعتی استفاده نمود. تولید همزمان برق و حرارت باعث افزایش بهره وری و در نتیجه کاهش هزینه های تولید انرژی می شود. اما در تمامی طرح های اقتصادی که سرمایه گذار خصوصی مسئولیت فراهم ک ردن سرمایه اولیه را برعهده دارد متقاعد کردن سرمایه گذار جهت آورد سرمایه ی اولیه کار سختی می باشد. از همین رو در این مقاله مدلی برای مشارکت بخش خصوصی و دولتی در این گونه فعالیت های اقتصادی ارائه شده است تا علاوه بر استفاده از امکانات و دارایی های دولتی بتوان از سرمایه های بخش خصوصی در مسیر افزایش بهره وری استفاده نمود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضا محسنی
دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی، دانشگاه شیهد بهشتی
مسعود محمدی
دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه شهید بهشتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :