سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICICA01_0233
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 525
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آنالیز پایداری سد خاکی مهاباد با استفاد از نرم افزارSLOPE/W
چکیده مقاله:
مسئله تحلیل پایداری سدهای خاکی و روشهای کنترل آن یکی از مهمترین مسائل در طراحی اصولی، ساخت و نگهداری و بهره برداری اینگونه سدهاست. آگاهی از مشکلات و قوانین حاکم بر آن برای متخصصان این امکان را فراهم می اورد که بهترین روش تحلیل پایداری را در سدها اعمال نموده و از زیانهای احتمالی مالی و جانی پیشگیری کنند. روشهای مختلفی برای بررسی پایداری سدهای خاکی در برابر لغزش وجود دارند که از میا آنها روشهای تعادل حدی به لحاظ سادگی و صرف زمان و هزینه کمتر بیشترین کاربرد را پیدا کرده است که در این روشها به کمک تعادل استاتیکی برای توده لغزش، نیروها و فشارهای وارده بر کف قطعات بدست می آیند ولی از آن جایی ک پایداری کلی سد با توجه به وجود پدیده قوس زدگی و نیروهای ناشی از تراوش در هسته که در شرایط مختلف بارگذاری رخ می دهد که در عمل به نحوه توزیع تنشها در بدنه سد بستگی دارد در این تحقیق با مدلسازی عددی به روش اجزا محدوده نرم افزار SLOPE/W سعی شده است به تحلیل پایداری سد خاکی مهاباد پرداخته شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICICA01_0233 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/447477/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیخ محمدی، پیام و کریمیان، احمد،1394،آنالیز پایداری سد خاکی مهاباد با استفاد از نرم افزارSLOPE/W،کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری،تبریز،https://civilica.com/doc/447477
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شیخ محمدی، پیام؛ احمد کریمیان)
برای بار دوم به بعد: (1394، شیخ محمدی؛ کریمیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- امین جواهری، امیر رضا _ 1391، تحلیل استایکی و دینامیکی ...
- _ Geo-Slope International Ltd.(2004) Geo slope Manual . _ algary, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.