سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: MEAE01_1506
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 789
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحولی تازه در فرایند یاددهی- یادگیری با استفاده از الگوی تدریس ساخت گرایی 5E
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر بررسی الگوی تدریس ساختن گرایی در فرایند طراحی آموزشی می باشد .که در مراحل و مقاطع مختلف تحصیلی در فرایند یاددهی- یادگیری و به عنوان علمی کاربردی و مبتنی برارتباط بین نظریه های یادگیری و ساخت نظام دست به ٬ آموزشی است که طی آن، فراگیران به شکلی فعال وپویا با ارتباط دادن اطلاعات جدید به آنچه که قبلا آموخته اند ساخت دانش می زنند و متفکرانی خلاق و حل کننده ی مسائل تبدیل می گردند. بهیود فرایند آموزش و یادگیری مستلزم دارا بودن معلمان حرفه ای و کارآمدی بوده که می توانند با مطالعه و تحقیق، شناخت و کاربرد نظریه های یادگیری و الگوهای طراحی آموزشی متنوع به عنصری کارآمد در نظام آموزشی تبدیل شوند و با طراحی متفکرانه و علمی موجب تقویت و ارتقای فرایند آموزش و یادگیری در موقعیت های مختلف یادگیری گردند. تحقیق حاضر به روش توصیفی از نوع اسنادی می باشد که بااستناد به مطالعات کتابخانه ای و سایت های علمی انجام پذیرفته است. نتایج تحقیق نشان می دهد که در الگوی ساختن گرایی لازم است طراحان با سازوکارهای مناسب و با توجه به اصولی که در طراحی ساختن گرا مطرح می باشد محیط های یادگیری دارای قابلیت های متناسب با زندگی واقعی یادگیرندگان را طراحی کنند تا موجب کارآمدی و اثربخشی فرایند آموزش و یادگیری شوند. بنابراین کاربرد طراحی آموزشی مناسب موجب اثربخشی آموزش و یادگیری خواهد شد.
کلیدواژه ها:
الگوي تدريس يادگيري سخنراني ساخت گرايي ۵E
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/445869/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرحسینی، فرشته السادات و ارشاد، محدثه،1394،تحولی تازه در فرایند یاددهی- یادگیری با استفاده از الگوی تدریس ساخت گرایی 5E،اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی،ساری،،،https://civilica.com/doc/445869
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، میرحسینی، فرشته السادات؛ محدثه ارشاد)
برای بار دوم به بعد: (1394، میرحسینی؛ ارشاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر نوآوری باز بر روی عملکرد شرکت های دانش بنیان
- بررسی نقش نوآوری باز در اجرای نظام پیشنهاداتمطالعه موردی: بانک توسعه تعاون
- طراحی سیستماتیک نوآوری باز با استفاده از گسترش عملکرد کیفی
- بررسی تاثیر نوآوری باز بر پیاده سازی سیستم های جامع مدیریتی مورد مطالعه: پلی کلینیک تخصصی شهید فهمیده فردیس سازمان تامین اجتماعی
- تاثیر نوآوری باز بر عملکرد مالی، عملیاتی و مشتری مداری شرکتهای دانش بنیان استان تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.