تحلیل توانمندی های فناورانه و نیاز نوآوری در تولید و بازاریابی صادراتی صنعت تولیدات گلخانه ای صنعتی(تحقیق موردی: تولید کنندگان صنعتی و صادرکنندگان گل و گیاهان زینتی استان خوزستان)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 842
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEAE01_0102
تاریخ نمایه سازی: 27 اسفند 1394
چکیده مقاله:
یکی از مشکلات چرخه تولید محصولات گیاهی ؛ موضوع بازاریابی ودسترسی به خریدارمی باشد. در سالیان اخیر ، فناوری اطلاعات در عرصه تجارت ، بسیاری از این چالش ها را از پیش رو برداشته است و از آن می توان می توان در توسعه بخش تولیدات گیاهی و بخصوص بازاریابی محصولات کشاورزی استفاده نمود لذا شرکت ها ملزم به افزایش هرچه بیشتر کارایی در ارتباطات و استفاده از فناوری های نوین هستند. در حال حاضر پرورش گل و گیاهان زینتی از اهمیت بسیار برخوردار استو در بسیاری از کشورهای جهان، با بهره گیری از دانش تولید گل و گیاهان زینتی، استفاده از تجهیزات مناسب، ارقام خوب و تکنولوژی های جدید کشت، به تولید این محصول در سطح بالا پرداخته اند تا بتوانند علاوه بر تأمین نیاز داخل کشور، مبالغ قابل توجهی ارز از طریق صادرات این محصول کسب کنند. یکی از عوامل اساسی در عدم موفقیت بکارگیری تکنولوژی برای کسب مزیت رقابتی در بنگاه های کشورهای در حال توسعه، عدم آگاهی و شناخت سطح قابلیت های تکنولوژیک بنگاه و استفاده از آنها در جهت مزیت های نسبی می باشد. استان خوزستان علیرغم اینکه یکی از قطبهای مهم تولید گل و گیاه کشور محسوب می شود و از پتانسیل بالا در تولید برخوردار است لیکن در زمینه صادرات و حضور دربازارهای جهانی نقش چشمگیری ندارد. لذا در این تحقیق سعی بر آن شده که تنگناها از دیدگاه فناوری و سطوح مختلف تکنولوژیکی بررسی و ضمن شناسایی شکاف های موجود، راهکارهای پیشنهادی در جهت بهبود تولید و بازاریابی محصولات گلخانه ای صنعتی جهت بنگاههای مورد تحقیق در استان ارائه گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا هوشی
دانشجوی دکتری مدیریت کسب و کار(استراتژیک،) دانشگاه صنایع و معادن ایران، واحد اهواز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :