سال انتشار: 1392
محل انتشار: فصلنامه دانش و تندرستی، دوره: 8، شماره: 4
کد COI مقاله: JR_JKH-8-4_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 334
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تأثیر فعالیت ورزشی تناوبی بر میزان حجم تومور در موش های مبتلا به سرطان سینه
چکیده مقاله:
مقدمه: فعالیت ورزشی نقش مؤثری در تغییر عوامل مؤثر در سرطان دارد، اما تأثیر فعالیت بدنی بر سطوح عوامل مؤثر سرطان در انسان یا حیوانات مبتلا به آن، تا به حال مورد توجه جدی قرار نگرفته است. پژوهش حاضر به بررسی تأثیر فعالیت ورزشی استقامتی پیوسته بر میزان حجم تومور در موش های مبتلا به سرطان سینه می پردازد. مواد و روش ها: در این مطالعه تعداد 30 سر موش بالب سی ماده ( 4 تا 5 هفته ای با میانگین وزنی 17/76 گرم) خریداری و در ناحیه زیرجلدی شکم آنها تومور آدینوکارسینومای موشی پیوند زده شد و به طور تصادفی به دو گروه تومور- شاهد، تومور- تمرین تناوبی، تقسیم شدند. شدت تمرین در این پروتکل در هفته اول 20 % حداکثر اکسیژن مصرفی و در هفته آخر به %75 حداکثر اکسیژن مصرفی رسید. بعد از اتمام تمرینات و جداسازی طحال موش، با تست الیزا سنجش پروتئین شوک حرارتی 70 HSP اینترلوکین 4 IL4 و اینترفرون گاما (IFNγ) انجام گرفت. نتایج: نتایج نشان داد میزان HSP70 در گروه تمرین تناوبی (مداخله) نسبت به گروه شاهد کمتر است اما این اختلاف معنادار نبود (P>0/05) همچنین میزان IL4 در گروه تمرین تناوبی نسبت به گروه شاهد کمتر بود، اما معنادار نبود. میزان (IFNγ) در گروه تمرین تناوبی نسبت به گروه شاهد بالاتر بود اما این شاخص هم در دو گروه اختلاف معناداری نداشت. درخصوص حجم تومور، میزان آن در گروه تمرین تناوبی به طور معناداری نسبت به گروه شاهد کمتر بود(P=0/001) نتیجه گیری: طبق یافته های پژوهش می توان نتیجه گرفت که فعالیت ورزشی تناوبی با تغییر در میزان عوامل مؤثر در سرطان می تواند سبب کاهش حجم تومور گردد.
کلیدواژه ها:
سرطان سينه، فعاليت تناوبي، حجم تومور .IL4 ،HSP70 ،IFNγ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/443965/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صالحیان، امید و سوری، رحمن و محمد حسن، زهیر و رواسی، علی اصغر،1392،بررسی تأثیر فعالیت ورزشی تناوبی بر میزان حجم تومور در موش های مبتلا به سرطان سینه،،،،،https://civilica.com/doc/443965
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، صالحیان، امید؛ رحمن سوری و زهیر محمد حسن و علی اصغر رواسی)
برای بار دوم به بعد: (1392، صالحیان؛ سوری و محمد حسن و رواسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شبکه های اجتماعی در دوران پاندمی کووید 19
- بررسی ارتباط سواد سلامت و سواد رایانه ای در بین دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه
- بررسی سواد رایانه ای و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه در سال 1397
- Living with Discordance: A Qualitative Description of the Challenges Faced by HIV Negative Married Women Running Title: Challenges Faced by HIV Negative Women in Iran
- Radix et Rhizoma Salviae Miltiorrhizae and sweet bone regeneration
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.