تحلیل اثر شکل مقاطع آبروها برمدیریت آب های سطحی حوزه با استفاده از نرم افزار SWMM (مطالعه موردی: محله عودلاجان از منطقه 12 شهرداری تهران)
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 609
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IHC14_093
تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1394
چکیده مقاله:
روند توسعه شهرنشینی و محدودیت منابع آب لزوم برنامه ریزی آب به منظور مدیریت پایدار آب های سطحی مخصوصا برای منطقه ای واقع در بافت های قدیمی و فرسوده شهر تهران که میراث دار تهران قدیم می باشد را ضروری می نماید، چرا که هرگونه سهل انگاری در این مهم می تواند برای ساکنین محل و گنجینه های تاریخی مشکل آفرین باشد. هدف از تحقیق حاضر مدلسازی کمی حوضه عودلاجان میانی واقع در ناحیه 2 دو شهرداری منطقه 12 تهران به مساحت 95700 متر مربع به عنوان اولین مکان پخش آب درتهران قدیم ومعرفی مقاطع مناسب اجرایی مجاری انتقال آب های سطحی می باشد. لذا با بکارگیری یکی از قویترین مدل های تجاری موجود در این زمینه به نام SWMM وضعیت شبکه موجود با لحاظ 19 زیرحوضه، 27 مجرا و 28 گره، در مقایسه با سیلاب؛ ارزیابی و نقاط بحرانی شناسایی شد. در روند مدلسازی تأثیر پارامترهای مؤثر با یکدیگر مقایسه گردیده و جهت رفع مشکل از تأثیر تغییر ابعاد هیدرولیکی مقاطع آبروها استفاده گردید. لذا جهت مدیریت پایدار آب های سطحی حوضه افزایش ظرفیت کانال ها با تغییرشکل مقاطع بحرانی توصیه می گردد.
نویسندگان
منا مسعودی آشتیانی
گروه مهندسی عمران، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی،تهران،ایران
محمدرضا پیرستانی
گروه مهندسی عمران، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی،تهران،ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :