مکان یابی منابع تولید پراکنده و خازن های موازی در شبکه توزیع به منظور کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ با در نظر گرفتن عدم قطعیت در بار مصرفی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 600
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICEES01_214
تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1394
چکیده مقاله:
امروزه با پیشرفت در تکنولوژی های تولید توان الکتریکی با استفاده از تولیدات پراکنده موجب تغییرات بسیاری در ساختار شبکه های توزیع شده است. با توجه به متغیر بودن شرایط بهره برداری شبکه های توزیع از جمله ساعات پیک مصرف، تنوع مصرف کنندگان و تفاوت الگوهای مصرف، توان مصرفی بار با عدم قطعیت همراه است. از اینرو، در این مقاله به تعیین مکان بهینه منابع تولید پراکنده و خازن های موازی در شبکه توزیع با بارهای متغیر جهت کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ پرداخته شده و همچنین تأثیرات آن در شبکه بررسی شده است. انجام این مطالعات نیازمند مدلسازی مناسب از تولیدات پراکنده و بار مصرفی در شبکه توزیع میباشد. در این راستا، این مقاله بر پایه یک روش احتمالاتی بنا شده است؛ بهطوریکه، تغییرات و عدم قطعیت در بار مصرفی با استفاده از روش خوشه بندی فازی در چند سطح مدل شده و نماینده و احتمال هر سطح مشخص گردیده است. سپس متناظر با هر سطح بار مصرفی، تلفات شبکه با انجام پخش بار محاسبه شده است. در انتها نیز با توجه به مفهوم امید ریاضی تلفات کل شبکه محاسبه شده است. در این مقاله، با استفاده از الگوریتم بهینه سازی رقابت استعماری ظرفیت و مکان بهینه منابع تولید پراکنده در شبکه بهمنظور حداقل کردن هزینه و همچنین کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ محاسبه و تعیین شده است. به منظور ارزیابی قابلیت روش پیشنهادی ،شبکه استاندارد IEEE 33-busمورد استفاده قرار گرفته شده است. نتایج بدست آمده از شبیه سازی، توانایی روش پیشنهادی را تایید می کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امیرحسین بیات
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
جواد نیکوکار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
مجید گندمکار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :